Ha orálisan is szeretkézünk és babát szeretnénk, gátolhatja a teherbeesést? Már több hónapja próbálkozunk.
orálisan nem tudsz teherbe esni, remélem, tudod.
Amúgy nem világos, mi a kérdés lényege. Mikor csináljátok orálisan, hányszor, és vaginális előtt-után-helyett?
hát igen elég érdekes a kérdés, de sztem arra gondolt, hogy ha "normális" aktusok közben orális is "megesik" ...
én is nagyon sajnálom az aktív sejtecskéket a jó napokon, de nem akarom, h a párom agyára menjek azzal, hogy mindig ezzel "nyúzom" ő is szeretné, de nem akarom hogy elmenjen a kedve az egésztől a rögeszmés tevékenységeim miatt.
ha jól gondolom, hogy mire gondoltál, azért kövesd nyomon hogy mikor vagy a legtermékenyebb, és olyankor próbáljátok úgy szervezni, h ne lehúzni kelljen az aktív katonákat:D
sok szerencsét, mi is próbálkozunk, és vágyakozom....
Első vagyok megint.
Ha orálisan is szeretnétek, akkor az mindenképpen a második menet legyen. Az első "adagban" vannak a legjobb minőségű hímivarsejtek. Közvetlen utána a második adag már biztos, hogy rosszabb minőségű lesz, kevesebb lesz benne az élő, ép, mozgékony hímivarsejt.
Lehet hogy hüjeség de én arra gondoltam hogy a nyál nem puszitija el valamilyen szinten a spermát vagy esetleg a megtapadást nem gátolja ?
A végén nem szoktuk elpocsékolni a spermákat mindig bennem "megy el", de előjáték szokott lenni az orális
Én azt mondom,ha babát akartok,akkor ne orálisan menjen el.Legalábbis a termékenyebb napokon ne.
Ha egy nap alatt csináljátok orálisan és hagyományosan is,akkor először menjen vaginába,esetleg orálisan "húzd fel" de benned fejezze be.
erre gondoltam én is. így mi is szoktunk "játszani"
a lényeg, hogy az aktív katonák a jó helyre kerüljenek.
így a sexuális életünk is változatos, de az eredmény így is ugyan az:D
sok szerencsét nektek is!
Két egymást követő orgazmusnál a másodikban már lényegesen rosszabb minőségű a sperma. napi négy-öt elélvezés meg gyakorlatilag sterillé teszi a férfit.
nem a nyál számít tehát, hanem az, hogy melyik adagból jut beléd megtermékenyításre: az elsőből vagy a másodikból. Ha babára hajtotok, akkor az első löketet ne a szád kapja, hanem mindenképpen a hüvelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!