36.2-ről lement a hőm 35.8-ra majd másnap visszament 36.3-ra, ez lehetett ovuláció?
Magasabbra kellett volna megemelkednie a hődnek. Ovu előtt van egy "alap" hőd. Peteéréskor leesik, és ez után az ovulációd előtti hőmérsékletnél jóval magasabbra kell hogy menjen. Az hogy egész hónapban 36,2-,36,3 a hőd, az nem jó.
Van egy jó oldal, itt egy csomó példagörbét találsz. www.babatervezok.otthona.net
Az a helyzet, hogy ennél nem ment feljebb. Tulajdonképpen az, hogy 35.8-ról felment 36.3-ra az elég nagy különbség, csak nem tudtam, hogy a hő megemelkedése az átlag hőmérsékletemhez értendő, vagy hogyan. De így már tiszta. Akkor valószínű, hogy nem volt ovum, vagy még nem volt, ki tudja.
Azt hallottam, hogy ha leesik a hő, utána meg kell jönnie, de mivel ennek a hő ingadozásnak immár másfél hete, és még mindig nem jött meg, így gondoltam valami csak történhetett ott.
Kedves utolsó válaszoló!
Az átlag hőm azt jelenti, hogy a ciklusom alatt általában az említett 2 érték között mozog a hőmérsékletem, persze előfordult már, hogy ennél kicsit feljebb, és lejjebb is mozgott, de mint mondtam átlag... Amúgy hogy érted azt, hogy nem jó a hőmérsékletem? :D Csak mert erről kb az jut eszembe, amikor az "orvos" közli, hogy 'Na, úgy/ott nem fájhat!'... Miért? Nincs benne a lexikonba, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!