Mit jelenthet, hogy ha leesik a hőm 1 napra (átlag hőm 36,1 és 36.3 közötti, egyszercsak lement 35.8-ra), és utána másnapra megemelkedik (36.3-ra)? Lehet ovuláció?
Nem biztos, hogy érthető a dolog, bocsánat, megpróbálom érthetőbben... :)
Október 15. - 36.1 + együttlét
Október 16. - 36.2
Október 17. - 35.8 + együttlét
Október 18. - 36.3
Október 19. - 36.4
Október 20. - 36.2 + együttlét
Így néz ki a dolog. Volt ovum, vagy sem? Köszönöm a válaszokat előre is :)
Az előző vagyok. Pontosítanám az előbbit.
Minden nap ugyanabban az időben, reggel mérted? Ez fontos.
Léteznek ovulációs tesztek is, javaslom azzal kiegészíteni a módszert. A hőmérős módszerben ugyanis az a nehéz, hogy az ugrás csupán egy pár óra is lehet, és így sajnos nehezen értelmezhetőek az eredmények).
Szia!
Igen, minden reggel 4 órakor mérem a hőmet (hétvégén is), max. néhány reggel szokott kimaradni, amikor éjszakás műszakban dolgozok, olyankor nem mérem, mert úgyis felesleges.
Azt tudom, hogy ovunál megemelkedik a hőm, de én arra lettem volna kíváncsi, hogy ha egyszercsak leesik a hőm, az lehet-e annak az előjele, hogy ovu előtt állok. Tehát nem tudtam, hogy az emelkedést lehet-e úgy értelmezni, hogy először leesik, aztán onnan nő majd meg a hőmérséklet. De többen azt mondták az ismeretségi körömbe, hogy nem, ez nem számít hő emelkedésnek.
A másik, hogy mindegy is, mert azóta is lent van a hőm, nem akar visszamenni az eddigi átlagra, ami nem tudom, hogy mitől lehet. :/ Azt mondják, hogy meg fog jönni, és attól, nah de már napok óta így van, ez normális így?
Elég sok minden nem tiszta a témában sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!