Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes? Nagyon...

Lehet, hogy terhes? Nagyon félünk.

Figyelt kérdés
1,5 hete és 2 hete voltam együtt a barátnőmmel. Eddig még nem fordult elő, de most megszakítással "védekeztünk". Tudom, óriási butaság volt. Tegnapelőtt mondta, hogy fáj a hasa. Ma már egy kicsit hányingere is volt, meg egy picit a melle is fájt és feltűnően erősen érez minden szagot. 16-án kéne megjönnie neki. Külön hozzáteszem, hogy a barátnőm 15, én 17 vagyok -sajnos nagy felelőtlenség volt, kérlek segítsetek!
2009. aug. 10. 00:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia esély megvan rá, de nem hiszem hogy már lennének tünetek, szerintem nem kell parázni.
2009. aug. 10. 00:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, a tünetek még ilyen korán nem szoktak jelentkezni (hangsúlyozom, nem SZOKTAK, azaz éppen lehet, mert az emberi szervezet mindenre képes, pláne egy fiatalnál), de még ha egyáltalán nem is lennének, akkor is minden esélyetek megvan a terhességre, ha beleélveztél, mert pont a termékeny idejében voltatok együtt, ha jól számolom.
2009. aug. 10. 00:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem élveztem bele, előtte jóval kivettem, így csak az előnedv jöhet szóba. Mit csináljunk? Vegyünk tesztet?
2009. aug. 10. 00:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen, vegyetek tesztet, az nem árt. És máskor jobb kikerülni a termékeny napokat.
2009. aug. 10. 00:56
 5/14 anonim ***** válasza:
de csak az elmaradt mensi után teszteljetek, előtt nem nagyon mutatná ki(első voltam)
2009. aug. 10. 01:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítségeteket! Remélem nem lesz baba, nagyon nem szeretnénk.. Többet nem leszünk felelőtlenek.
2009. aug. 10. 01:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudtok javasolni egy boltokban kapható, megbízható, érzékeny tesztet? Sok féléről olvastam a neten, de nem mind kapható boltokban. Nagyon hálás lennék!
2009. aug. 10. 01:21
 8/14 anonim válasza:
nagyon sajnálom, hogy Anyukátokhoz nem mertek fordulni, pedig az lett volna a legjobb - még előtte -, de így utána is jó lenne. vagy nem olyan a kapcsolatotok? próbáljátok meg, mert ezzel további - nagyon nagy - bajokat tudnátok megelőzni. vagy: ha nem jó a kapcsolat egyik anyukával sem, a lányzó forduljon nőgyógyászhoz, ő pontos választ ad. ne maradjatok magatok ezzel a gonddal, az csak további bajt hoz. ha ezt "megússzátok", feltétlen kérjetek nőgyógyásztól fogamzásgátlót. vigyázzatok magatokra.
2009. aug. 10. 04:46
 9/14 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha gyógyszertárban kértek tesztet, mert ott nagyobb a választék mint pl DM-ben, vagy Rossmanban. Ha most megusszátok, legközelebb nagyobb felelősséggel tegyétek!!!
2009. aug. 10. 07:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Qupido-t vegyetek az elég érzékeny.

Ilyenkor még szerintem sem lennének tünetei, 16-a még soká van. Nekem 6 hetesen volt először tünetem és a legtöbbünknél ekkortájt jelentkezik ez csak. Viszont PMS már lehet(pre-mestruációs szindróma) és szerintem az is lesz úgyhogy nyugi. Ez a legfontosabb, hogy ne parázzon mert attól simán késhet a menzije és akkor méginkább be lesztek kakilva :)

2009. aug. 10. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!