Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szegeden hogy zajlik az...

Szegeden hogy zajlik az inszemináció?

Figyelt kérdés
Szegedre megyünk inszeminációra.Mi a menete?Prof.dr szőlősi jánoshoz megyünk.Kérte hogy menjek el hormon vizsgálatra, meg átjárhatóságira.A jobb teljesen jó a bal gázos.Volt már valaki ott?Mik az anyagi vonzatai?
2012. okt. 26. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is Szegedre járok, csak én dr. Koloszárhoz. Sajnos én csak az előkészületekről tudok nyilatkozni, mert eddig 2x voltam stimuláláson, de még egyszer sem lett inszem. (1. túl hamar megrepedtek a tüszőim, 2. túlstimulálódtam). Nekem úgy volt, hogy mennem kellett a 3. ciklusnapon, ekkor felírta a clostit (2x1-et, 3.-7. cn-ig), meg Gonal-f Injekciót kellett szúrnom (5.,7., 9.,11, cn.-on). A 10., 12. ciklusnapon menni kellett uh-ra. Úgy volt, hogy a 14. cn lett volna az inszem, de nem lett.

Ha lett volna akkor reggel 8-ra menni kellett volna apával. Ö produkál az andrológián, azt megtisztítják, "felturbozzák" és kb. 11-12 körül kaptam volna meg. 2-3 óra fekvés és lehet hazamenni. Remélem érthetően sikerült leírni. Ha kérdésed lenne szívesen válaszolok.

2012. okt. 27. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy az injekció 25600 ft volt. De nem mindenkinek ezt írják fel, azt hiszem ez a legdrágább. A closti csak 800 ft körül van. Mást nem kell fizetni az én dokimnál.
2012. okt. 27. 10:03
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.Még olyan kérdés hogy én szegedtől kb 150km-re lakok és szerinted azt meg lehetne oldani h itt a lakóhelyemen menjek el uh-ra és telefonon közölni vele hogy milyen az eredmény?mer most 2 naponta felmenni, nem nagyon díjaznák a főnökeim.Akkor kb. 30.000ft körül kijönne.Az nem vészes.A te dokid rendes?
2012. okt. 27. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én orvosom rendes, de Szőlősiről is csak jókat hallottam. Azt, hogy elfogadja-e az ottani uh-t azt tőle kell megkérdezni.
2012. okt. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!