Szegeden hogy zajlik az inszemináció?
Szia! Én is Szegedre járok, csak én dr. Koloszárhoz. Sajnos én csak az előkészületekről tudok nyilatkozni, mert eddig 2x voltam stimuláláson, de még egyszer sem lett inszem. (1. túl hamar megrepedtek a tüszőim, 2. túlstimulálódtam). Nekem úgy volt, hogy mennem kellett a 3. ciklusnapon, ekkor felírta a clostit (2x1-et, 3.-7. cn-ig), meg Gonal-f Injekciót kellett szúrnom (5.,7., 9.,11, cn.-on). A 10., 12. ciklusnapon menni kellett uh-ra. Úgy volt, hogy a 14. cn lett volna az inszem, de nem lett.
Ha lett volna akkor reggel 8-ra menni kellett volna apával. Ö produkál az andrológián, azt megtisztítják, "felturbozzák" és kb. 11-12 körül kaptam volna meg. 2-3 óra fekvés és lehet hazamenni. Remélem érthetően sikerült leírni. Ha kérdésed lenne szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!