Nagy Amii kérdése:
Teherbe eshetek? Mennyi esély van rá?
Figyelt kérdés
13napja lefeküdtem a párommal akivel évek óta együtt vagyok. Most az egyszer évezett belém a pillanat hevében, és azóta sem jött meg. Évek óta potosan jön meg, most 13napot késik...nagy lehet a baj?#terhességfélelme
2012. okt. 26. 14:56
11/14 anonim válasza:
9-es: képzeld ismerem a számolásos módszert, de tudod ha ciklus közepén lett volna ovuja, már rég megjött volna a vérzése. Nem jött meg, tehát nem akkor volt ovuja.
A doki meg még nem lát semmit, szóval felesleges elmennie.
12/14 anonim válasza:
10 a teszt szerinted megmondja , ne röhögtess már vérvétel és aznap meg tudja.
13/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Szerintem igen, megmondja a teszt és 5 percen belül tudni fogja, és még csak nem is kellemetlen mint a vérvétel :)
Te ne röhögtess hogy nem mondja meg.....
14/14 anonim válasza:
a teszt 3 hét múlva ad egy nem 100% os eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!