A nőgyógyász is el tud küldeni hormonpanel vérvételre, vagy csak az endokrinológus?
Szia!
Én fél év után (ugyan ilyen problémákkal) endokrinológust akartam felkeresni, februárban májusra tudtak volna időpontot adni, hát gondolhatod hogy nem akartam kivárni így lesz ami lesz alapon elmentem egy sztk-s rendelésre ahol egy pécsi meddőségi szakembert fogtam ki. Ő rögtön tudta hogy mi lehet a bajom, elküldött vérvételekre, magas Tsh-t és magas prolaktin szintet állapítottak meg, alapon progeszteronnal. Kb másfél-2 hónap alatt rendbe hoztak a gyógyszerek, majd kaptam Clostyt (peteérés segítő) és az első hónapban sikerült teherbe esnem.
Érdemes lenne körbe nézned, hogy nálatok milyen orvosok rendelnek, meg kell őket google-zni és amelyik szimpi ahhoz menj, én is így mentem ahhoz a dokihoz.
Sok sikert!
17hkm
alapon-alacsony
Bocsi, elírtam! :)
Köszönöm szépen!
Igazából pár napon belül mindenképpen el kell mennem a nőgyógyászhoz, mert sajnos összeszedtem egy fertőzést, és reméltem, ha már ott vagyok, ő is tud erre beutalót adni, és nem kell még egy helyre elmennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!