Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mehetek így orvoshoz? Missed...

Mehetek így orvoshoz? Missed ab után most jött meg a menszeszem, persze mára van időpontom az orvoshoz.

Figyelt kérdés
Mit néznek ilyenkor a kontrollon? Van értelme mennem? Az orvost még nem tudtem elérni.
2012. okt. 25. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintewm mindenképp mennyj el, és mond meg neki hogy megjött, csak nem tudtad elérni hogy megkérdezd mi legyen, majd ő megmondja h vizsgál e vagy menj vissza ha már nem mensizel...
2012. okt. 25. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem megyek, ha már van időpontom. Csak nem tudom, csinálna-e ilyenkor hüvelyi uh-t vagy csak hasi uh-t. ezt nem tudod véletlenül?
2012. okt. 25. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem spontán vetélésem volt, még véreztem mikor mennem kellett kontrollra, csinált hüvelyi uh-ot, nem problémázott a vérzésen.
2012. okt. 25. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:

1es vok. Nekem is volt már olyan h akkor jött meg pont, és megkérdezte hogy megvizsgáljon e, én meg mondtam hogy nekem az kellemetlen lenne, igy kértem másik időpontot.De nem problémázott volna ha meg kell vizsgálnia ugy.

Szóval szerintem mindenképp mennyj el, szerintem megvizsgál.De ha nem akkor legalább kérsz ujj időpontot, vagy hasival tényleg.Bár nekem mindig hüvelyit csinál.

2012. okt. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!