Mi a "különbség" Pécsi meddősségi központ és a Kaáli között?
Figyelt kérdés
Várnám azok válaszait akiknek van ezügyben tapasztalatuk...előre is köszönjük!2012. okt. 25. 13:42
1/7 anonim válasza:
Két külön intézet. A Pécsi meddőségi az egyetemen van, államilag támogatott minden. A Kaálinak csak egy kirendeltsége van a lombikokat Tapolcán csinálják, ahova én tuti nem mennék.
Én 3 lombikot cisnáltattam Pesten egy neves magánklikián a 4-re lement Pécsre a klinikára, abból született a fiunk.
2/7 anonim válasza:
Pécsett az Édesanyák útján van az egyetem meddőségi központja Szülészeti kl.án belül. A Kaáli intézetnek országosan több intézménye, köztük a pécsi is. Itt vannak a vizsgálatok,konzultációk, a beavatkozások Kaposváron, ill.ve Tapolcán zajlanak. (leszívás, beültetés ) Én sok lombikon vagyok túl, és a pécsi Kaáliba járok, dr. Török Attila az orvosom, és Tapolcán végzik a beavatkozásokat. Nekem csak jó tapasztalataim vannak, mind szakmai,mind emberi oldalról viszonyítva. Nálunk miattam szükséges a lombik, két méhenkívülim volt, mindkét petevezetékem hiányzik, ill.ve magas az fsh-m, korai kimerülő petefészkem van,pedig korban még nincs itt a klimax ideje. Nyilvánvaló aki máshol tapasztalta meg a számára legjobb ellátást, és a várva várt csodát, a baba is az adott intézmény által sikerült , annak arról lesz csak jó, pozitív tapasztalata. Én azonban úgy vélem, és ez szól a kedves első válaszadónak leginkább,hogy nem a másik intézmények lehúzását kellene a válaszban taglalni, pláne, ha személyes tapasztalata nincs velük! Nekem pont más intézménnyel kapcsolatban lenne más , negatív viszonyítási alapom, de nem pocskondiázom az adott intézményt...Egy szónak is száz a vége: rólam máshol kézlegyintéssel lemondtak, Tapolcán emberszámba vesznek, mindig jut kedves szó és mosoly a dolgozók részéről, velünk, értünk küzdenek, általuk az én más intézmény más orvosai által lehetetlen helyzetből már elértük,amit sehol máshol,hogy sikerült! Bármelyik intézetet is választod, fontos,hogy bízz abban az orvosban, aki kezel! sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindkettőtök válaszát :)
Nálunk mind két félnél van baj...nekem pm alulműködésem van, 7 hete kezdték a kezelést, a férjemnek here viszét tágulat, rá műtét vár...
Addig míg kiderül, hogy sikerült-e a műtét tájékozódunk, hogy ha nem (de sikerülni fog) akkor merre tovább...
2012. okt. 25. 21:04
4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolótól kérdezném:
A pécsi klinikán az inszem is oep támogatott?
A gyógyszerek hány %-át kell nekünk téríteni itt?
2012. okt. 25. 21:06
5/7 anonim válasza:
igen ott minden oep-es. Az gyógyszer függő, hogy mennyi támogatás jár rá.
6/7 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom nincs velünk, mert több ismerősöm neki is igen rosszvtapasztalat volt velük, így nem mentem oda. De voltam Bp. Kaáliban, ott is csak le akartak húzni és közölték nem lehet közös gyerekünk soha. Hát tévedtek és ezt a POTE-nak köszönhetem (meg a Mensmentisnek). Én a 7. lombikra készülök, úgyhogy van némi tapasztalatom.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váaszokat...bízom nagyon benne, hogy nem kell mennünk sehova és spontán lesz baba a férjem here viszér műtétja után!
2012. okt. 26. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!