Mi a különbség a termékenységtea és a fogamzás tea között?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy más tea keverékből áll,de termékenység teánál a cickafarkot és a palástfű teát is össze kell keverni,míg a másiknál külön kell venni őket.Ha teherbe tudok esni,de nem marad meg,akkor melyiket igyam?Illetve általában 34-36napos a ciklusom. Le rövidülhet,ha iszom valamelyik tea keveréket?2012. okt. 5. 19:27
2/4 anonim válasza:
Bírom, mikor be regisztrál egy két idióta, aki mindenféle hülyeséget komizik. Azért mert Neked nem jött be, vagy csak hogy írj valamit, attól még nem feltétlen átverés!! Sokaknak segített,és Én is most kezdem el inni.. Bocsi az OFF-ért.
3/4 anonim válasza:
Akinek segített, annak csak a placebo hatás miatt.
4/4 anonim válasza:
Biztos, hogy segít...2 barátnőmnek is a palástfű és cickafark rendezte a ciklusát.Az egyik ma reggel szült, a másik jan. közepén fog!
A sok okos inkább nem írjon sztem semmit, ha értelmeset nem tud!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!