Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vizsgálatot kérjek az...

Milyen vizsgálatot kérjek az orvostól?

Figyelt kérdés

Most pénteken megyek általános nőgyógyászhoz, mert pár hónapja nem sikerül a baba. Milyen vizsgálatot kérjek, vagy majd ő megmondja mit kell előbb vizsgálni? Pl hormonvizsgálat, pajzsmirigy, ciklus beállítás (mert egy kicsit rendszertelen), több lehetséges okot most nem tudok hirtelen. Mire számíthatok a vizsgálat alkalmával?

Van már egy gyerekünk.

Nagyon köszönöm a segítséget.

2012. okt. 24. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet fognak csinálni átjárhatósági vizsgálatot,vérvételvizelet, stb megnézi a pajzsmirigyet a hormonokat! Ha minden rendben lesz,lehet kapsz fogamzásgátlót ,hogy beálljon a ciklusod!
2012. okt. 24. 15:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezeket mindet ott rögtön megcsinálja? És eredmény mikor lesz belőle?
2012. okt. 24. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Az átjárhatóságit talán ha elég felszerelt a rendelője! A többire fog labor beutalót adni,mond neki,hogy sürgősséggel kérje a labort és akkor már másnap meglesznek az eredmények!
2012. okt. 24. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3. és 21. napi hormon-profil (pajzsmirigy benne), 14. napon hüvelyi uh, hogy lássák, hogy áll(nak) a tüsző(k), kenetvizsgálat (illetve apának kiskatona-vizsgálat.

Első körben én ennyit kérnék.

Ha minden Ok, akkor neked terheléses inztulin+cukor vizsgálat, IR kizárására.

Ha ez is Ok, akkor jöhet az átjárhatósági.

2012. okt. 24. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedves 4. Sajnos én ennyire részletesen nem tudom a menetét csak én így tudtam,hogy ezeket csinálják! Szerencse,hogy van aki részletesen tudja :) Köszi a kiegészítést meg a pontosítást,bár tudom,hogy nem konkrétan az volt :) 1.voltam
2012. okt. 24. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

par honap?? az elso gyerek minden gond nelkul 1 ev is lehet de 2 evet sem furcsa ra varni.

Hova ez a rohanas? egy gyerek nem megrendelt cikk nem aru a termeszetre kell bizni Ha egy ev alatt sem sikrul akkor johetnek a vizsgalatok.

2012. okt. 24. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

Bocs 1., kb. 45 percig írtam ezt a 4 sort, mert közben bejöttek, nem kioktatni akartalak, vagy ilyesmi :))) hanem saját tapasztalat (sajnos).

2012. okt. 24. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
pár hónap után nemhiszem h elküld ennyi mindenre..Nekem 1 év után adott beutalót laborba.. De egy uh-s követést simán kérhettsz, sőt szerintem meg is fog nézni minden rendben van e odabennt.
2012. okt. 24. 15:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Pár hónap után max annyit mond, hogy kezdj el hőmérőzni.

Pár hónap az semmi. Majd egy év után lehet vizsgálódni.

2012. okt. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!