Milyen vizsgálatot kérjek az orvostól?
Most pénteken megyek általános nőgyógyászhoz, mert pár hónapja nem sikerül a baba. Milyen vizsgálatot kérjek, vagy majd ő megmondja mit kell előbb vizsgálni? Pl hormonvizsgálat, pajzsmirigy, ciklus beállítás (mert egy kicsit rendszertelen), több lehetséges okot most nem tudok hirtelen. Mire számíthatok a vizsgálat alkalmával?
Van már egy gyerekünk.
Nagyon köszönöm a segítséget.
3. és 21. napi hormon-profil (pajzsmirigy benne), 14. napon hüvelyi uh, hogy lássák, hogy áll(nak) a tüsző(k), kenetvizsgálat (illetve apának kiskatona-vizsgálat.
Első körben én ennyit kérnék.
Ha minden Ok, akkor neked terheléses inztulin+cukor vizsgálat, IR kizárására.
Ha ez is Ok, akkor jöhet az átjárhatósági.
par honap?? az elso gyerek minden gond nelkul 1 ev is lehet de 2 evet sem furcsa ra varni.
Hova ez a rohanas? egy gyerek nem megrendelt cikk nem aru a termeszetre kell bizni Ha egy ev alatt sem sikrul akkor johetnek a vizsgalatok.
#4 vagyok.
Bocs 1., kb. 45 percig írtam ezt a 4 sort, mert közben bejöttek, nem kioktatni akartalak, vagy ilyesmi :))) hanem saját tapasztalat (sajnos).
Pár hónap után max annyit mond, hogy kezdj el hőmérőzni.
Pár hónap az semmi. Majd egy év után lehet vizsgálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!