Hőmérőzés, hogyan?
Figyelt kérdés
Valaki leírná nekem hogyan működik ez a hőmérőzés módszer?Mikor kell elkezdeni mérni a hőt és meddig.Mennyinek kell lennie?2012. okt. 24. 13:52
1/6 anonim válasza:
Bocsáss meg, hogy linkelek és nem leírom, de én is innen tanultam meg mindent, ami ezzel kapcsolatos, szerintem nagyon jó oldal (példa hőgörbékkel!) :)
Sok sikert! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :-))
2012. okt. 24. 14:10
3/6 anonim válasza:
A www.ciklus.hu is nagyon jó oldal erre és ott vezetni is tudod magadnak a hődet ! Amúgy minden reggel azonos időben közvetlen ébredés után szájban,végbélben,vagy hüvelyben kell mérni!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is.Igen szoktam ott vezetni a mensesemet.Görbét idáig még nem vezettem,most bejelöltem rajt a mensimet.Ma vagyok a menses 4.napján,ha holnap reggel kezdem el mérni a hőmet az már késő ebben a hónapban?
Akkor végül is mikor kell elkezdeni mérni a hőt a menses első napján?Bocsi a tudatlanságomért de még sose csináltam ilyet.Most döntöttük el hogy szeretnénk tesót és jó lenne ha hamar sikerülne.A kislányom 9 hónap után sikerült,igaz akkor nem hőmérőztem semmi.
2012. okt. 24. 14:19
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 24. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!