Teherbe lehet úgy esni, hogy egy nő hozzáér valamihez, amin ott van egy férfi spermája, és utána felnyúl magának?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk több órán át ott van valamin, és egy nő hozzáér, és úgy nyúl fel magának.2012. okt. 23. 21:14
1/7 anonim válasza:
Kár ilyennel kísérletezned, mert nem fogsz teherbe esni!
2/7 anonim válasza:
Elég kicsi a valószínűsége.
Inkább erőszakold meg a párod.. bár ha nem akar gyereket, akkor ne is próbálkozz, mert csak egyedül maradsz a "gonddal".
3/7 A kérdező kommentje:
Jó, nem azért kérdeztem, mert az akarok lenni, hanem mert néha szoktam magamnak felnyúlni, és előtte persze kezet mosok, de nem jött meg a menstruációm, és hogy ez lehetséges-e. Mondjuk eleve hülye a kérdés, mert hogy kerülne a törölközőre vagy bárhova is sperma... mindegy
2012. okt. 23. 21:23
5/7 anonim válasza:
Ennyi erővel a szentlélek is megszállhatott, kb ugyanannyi az esélye a kettőnek.
6/7 A kérdező kommentje:
Jól van na, csak tök ideg vagyok hogy miért nem jött meg.
2012. okt. 23. 21:56
7/7 anonim válasza:
A levegő hatására a spermiumok elég hamar elhalnak. Szóval nem hiszem, hogy ilyen történt veled. Nagyon kevés az esélye, de az is lehet, hogy te vagy az a bizonyos 10 milliomodik nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!