Szerintetek ez terhesség? Összezavarodtam, mi történik?
Is-is lehet.
A faradtsag nalam varandosan kezdödött, de nem 2 nappal a menses elmaradasa utan, inkabb 2-3 hettel utana.
A többi eppugy lehet kesö menses is, de a faradtsag is. A menses egy tisztulasi folyamat, ilyenkor az ember jobban befele fordul, igy all at a szervezet, emiatt a faradtsag - a keleti orvostudomany melletti könyvekben ez közismert.
Köszönöm, ha nem jön meg, tesztelek két nap múlva, csak kibírom.:)
Elég sokat melóztam mostanában, a fáradtság simán lehet ettől.. De ez a hasszúrkálás nagyon fura, feszül a hasam és rettenetes nagyra fel is van puffadva a hasam alja, elég vicces látvány vagyok.:)
Azért is vagyok kicsit megilletődve, mert a munkám néha megköveteli, hogy nagyobb súlyokat emeljek, elég kimerítő és nem akarok bajt csinálni, ezért mindig picit izgatott vagyok, mielőtt megjön. Pláne most, hogy késik, ilyen még nem volt... Amíg ki nem derül, max derékfájást jelentek és nem emelek nehéz dolgokat, biztos, ami biztos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!