Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha vasárnapra nem várom a...

Ha vasárnapra nem várom a pattanások nem valami jó elöjelek, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 23. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Nálam is szinte fél óránként változik a vélekedésem. Hol úgy gondolom, hogy meg fog jönni, hol nem. Hol úgy érzem, megjött (de semmi), hol úgy érzem, hogy nem is fog. 6. napja késik. Tesztelni nem fogok még, mert máskor is késett már és csak felesleges pénzkidobás volt (nem álltam meg egy tesztnél :DD) Ha hétfőn se jön meg, akkor reggel ellövök egyet:)))
2012. okt. 25. 09:35
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked is ;)
2012. okt. 25. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:
A megjön érzés nem baj. Én is görcsöltem egy keveset plusz egy nagyon picit barnáztam.... na mondom most le lesz baba. Aha.... akkora pozitívat teszteltem mint ház. Szóval még ha görcsölsz is vagy barnázol az sem jelent semmi rosszat.
2012. okt. 25. 16:53
 14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék ha így történne ahogy írod!!
2012. okt. 25. 16:57
 15/21 A kérdező kommentje:
Ja és gratulálok a pozi tesztedhez, könnyü terhességet kivánok neked és nagyon sok boldogságot a picihez!
2012. okt. 25. 16:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Szia 9-es, hogy vagy mi a helyzet?
2012. okt. 29. 07:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia! 9-es vagyok. Már 10. napja késik. Szombaton délelőtt csináltam egy One Step kazettásat és negatív lett, de este elővettem a táskámból a tesztet, hogy kidobjam és akkor egy vékonyka csík látszódott a T zónában. Jól látható, de lehet csk száradási csík. Vettem ma x-epilt 2 db-osat. Ha továbbra sem történik semmi, megcsinálom.
2012. okt. 29. 09:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Szia 9-es, tegnapra nem vártam, és csináltam tesztet, halványan de ott a pozitív csíkocska, csinálj te is még egyet holnap még én is fogok, hogy biztos legyen ;)
2012. okt. 29. 16:21
 19/21 anonim ***** válasza:
9-es vagyok! Jajj de jóóóó! GRATULÁLOK! Nekem ma 11. napja késik. Tegnap délelőtt csináltam egy x-epilt, ami full nega. Este annyira fájt a hasam, azt hittem megjön, de reggelre elmúlt és azóta sincs semmi.... Én ezt már nem bírom :((
2012. okt. 30. 10:51
 20/21 A kérdező kommentje:
én predictor early tesztet csináltam, az mutatta ki elösször, elöttevaló nap is csináltam, de egy más márkájúval, az full negatív volt.. Hát kitartás, szorítok hogy nehogy megjöjjön!!
2012. okt. 30. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!