Ugy éreztem hogy most sikerült a baba! Voltak jeleim is! De 5 nappal elöbb megjött, pedig pontos volt eddig, és ez nem olyan mint szokott lenni. Mi van velem?
Figyelt kérdés
ugy kezdődött hogy rózsaszínű folyás aztán elkezdett iszonyatosan szúrni a hasam alja, meg ömlik belölem. Nem görcsölök hanem szúr. a tampon egyik fele barna a másik élénk piros. Mivan velem?2009. aug. 9. 10:08
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak rémisztgetni...de nem lehet ,h.egy nagyon korai vetélésen estél át:-(((? Én elmennék dokihoz!!!!!!Mindenképp!!!
2/2 anonim válasza:
Szerintem is,meg kellene nézetned dokival,nehogy valami visszamaradjon és nagyobb baj legyen! Lehet hogy kell valami beavatkozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!