Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti tudnátok ennyire türelmesek...

Ti tudnátok ennyire türelmesek lenni? Próbálkozás 35 felett.

Figyelt kérdés

A kérdés nem rólam szól, egy közeli rokonomról. Nem beleavatkozás, csak gondolkoztam rajtuk, és kíváncsi vagyok, ti hogyan gondolkoztok a témáról.

Feleség 35, férj 36. Négy éve szeretnének babát, de igazából 3 éve igazán komolyan. Mindketten nagyon türelmes természetűek. (bár biztosan rossz érzés nekik, hogy nem jön össze, de nem mutatják igazából). 2 év próbálkozás után kivizsgáltatták magukat, kiderült a nőnél, hogy inzulinrezisztenciája van. Szigorú diéta egy évig, fél éve teljesen gyógyult. Mégsem jön a baba.

Én arra gondoltam, biztosan nem bírnám ennyi idő után, s inkább megcsináltatnám a petevezeték-átjárhatósági vizsgálatot, hátha ott van a gond, addig meg csak megy az idő. Én ennyi idősen már biztosan a lombiknál tartanék különben, ők viszont úgy vannak vele, fiatalok, majd jön a baba, ha itt az ideje.

Mit gondoltok? Ti mit tennétek az ő szitujukban?

Ez tényleg nem kibeszélés, elítélés, vagy téma arra, hogy ehhez nekem mi közöm. Egyszerűen érdekel a téma, s mások véleménye. Köszi!:)

2012. okt. 23. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
ugyan nem tudhatom, de szerintem csak a külvilág felé mutatják, hogy nem bántja őket, hogy eddig nem sikerült nekik. Biztosan össze vannak lelkileg törve, de ezt mások előtt próbálják nem mutatni. Tényleg nem "öregek" még, nyilván ők is átgondoltak minden lehetőséget, amikről csak ő és a férje tud. Én valószínű amikor találkoznék velük, valami vidám témát hoznék fel, egy kis derűt, mosolyt csalnék az arcukra, valami olyan témát, ahol nem a gyermek a központi téma, valami más. De lehet, hogy elbőgném magam előttük ezt a sztorit hallva..:-( szorítok nekik, nekem 2 gyermekem van, nagyon fiatal vagyok, de az álmom teljesült azzal, hogy anya lehetek, a kisebbre 8 évet vártunk, tudom min mehetnek keresztül.:-( remélem hamarosan ők is szülők lehetnek!!!! :-)
2012. okt. 23. 10:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is!:)

Biztosan bántja őket, persze. Csak arra gondoltam, vajon én mikor jutottam volna el odáig, hogy azt mondom: lombik, és kész?

Nagyon nehéz más témáról beszélni, bár igyekszünk...Mi sokkal fiatalabbak vagyunk, s most várjuk a második babát, úgyhogy ez állandó téma a családban...S valahogy pont úgy jött ki, hogy a szúk családban, baráti körben több ilyen is van, hogy később házasodtak, mint ők, mégis már két gyerekük van...4-5 ilyen pár van a szűk környezetükben, így tényleg állandóan a gyerekek a téma..

2012. okt. 23. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már nagyon tüerlmetlenek lesznek, akkor majd lépnek egy nagyot ők is. Addig meg az ő dolguk, megoldják maguk biztosan, hisezn már elég felnőttek a dologhoz. annyira nem zavarhatja őket, hogy nincs gyermekük, mert akkor kerülnének titeket... érted... szerintem igazán türelmesek, vagy mindegy nekik, hogy mikor jön, még van idejük...
2012. okt. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!