Ciklus 8. napján erősebb az ovuteszt, mint a 11. -en? Hogy?
Figyelt kérdés
2 hónapja volt egy vetélésem, akkor tudom, hogy a ciklusom 5. napján voltunk együtt a párommal, utána meg a 20.-on, ezért nem is értettem mikor jött össze a baba. Most pedig a 8. napon nem volt pozitív az ovuteszt, de két nap múlva halványabb volt. Most akkor nekem szinte a mensi végén lehet ovum?2012. okt. 22. 17:45
1/4 anonim válasza:
Én is 9-én kezdtem el a tesztelést, és 17-én volt az első pozi napom. Nekem 3 pozitív napom volt. Aki nem tudja mikor lehet ovuja, érdemes a menzi elmúltával nekilátni a tesztelgetésnek, hogy kitapasztalja, mikor ovulálsz. 17-éig nekem is volt erősebb és halványabb csík is....de csak akkor pozi, ha megegyezik a kontroll csíkkal vagy erősebb annál. Vaterán elérhető áron hozzájuthatsz a teszthez.
2/4 anonim válasza:
előző vagyok
Mikor csináltad a tesztet? Érdemes estefelé csinálni /de. 10 és este 8 óra között/, mert az LH reggel kezd termelődni. és kb. minden nap megegyező időben, és előtte 2 órával én már nem ettem, nem pisiltem és nem is ittam, max. 1-2 korty, ha már nagyon nem bírtam.
Lehet, hogy hígabb volt a vizeleted.
3/4 A kérdező kommentje:
este hat körül csináltam mindkettőt úgy,h 4től nem ittam
2012. okt. 23. 09:58
4/4 anonim válasza:
mindenhol azt írják, hogy a legjobb ovu előtt 2-3 nappal együtt lenni, mert mikor már megtörténik az ovuláció akkor már sokszor késő, az kell e megtermékenyítéshez, hogy a sperma már ott várakozzon az éppen repedő tüszőnél. a sperma amugy is elél akár 5 napig a kürtben!!! magyarán, ha ti 5.napon voltatok együtt akkor egyértelmű hogy a spermák várták a 8. napon a z ovulációt. Valószínű kislányod lett volna mert a nőnemű hímivarsejtek tovább élnek, míg a hímnemű hímivarsejtek mert azok csak egy napig bírják és el is pusztulnak hamar a hüvegy savas közegében. Egyáltalán nem mensi végén van ovud, az ritka lenne, ugyanis az ovu után van a 14 napos luterális fázis amiután következik a mensi. nekem ha korán van ovum akkor a mensim is hamarabb jön meg és sejtem neked is rövidebb mint 28 napos a mensid. remélem segítettem némit :-)Ha kisbabát szeretnél, akkor már tessék a ciklus 7. napjától 2-3 naponta sexelni. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!