Az ovuteszt mindig 2 csikos és akkor erösebb ha magas az LH szint?
Figyelt kérdés
vagyis nem tudom mikor kellene tesztelnem de nem birtam és csinaltam egyet ami két egyforma csikot hozott .2010. dec. 22. 22:09
1/3 Grófházy válasza:
attól függ,hány naposak a ciklusaid.
A biztos eredmény leolvasásához 10 perc szükséges.
POZITÍV EREDMÉNY: Ha két vonal látható és a teszt sávban lévő vonal sötétebb, mint a kontroll sávban lévő, akkor az ovuláció valószínűleg 24-36 óra múlva bekövetkezik.
NEGATÍV EREDMÉNY: Ha két vonal látható és a teszt sávban lévő vonal világosabb, vagy ugyanolyan szín, mint a kontroll sávban lévő, vagy a teszt sávban nincs vonal, akkor nem mutatott ki LH-csúcsot.
ÉRTÉKELHETETLEN: Ha a kontroll sávban nincs vonal, ez esetben új vizsgálatot kell végezni.
2/3 Grófházy válasza:
a tesztelés ideje:
28 napos ciklus esetén 11.nap
29-nél:12.nap
30-nál:13.nap stb
nekem 30-31 naposak a ciklusaim és a 17 vagy a 18. napon szokott naggyon pozitív lenni
3/3 anonim válasza:
Ha két egyforma, az elvileg +, de ha most csinálod először, akkor csinálj holnap is, mert lehet, hogy még erősebb lesz a tesztcsíkod. Na az az igazi + ovuteszt, legalábbis sokaknál. Ez a teszttől is függ. Most így látatlanba, a tesztedet +-nak gondolom. Nagyjából végig van 2 csík a ciklusban, de jóval halványabb a T, mint a C, van amikor szinte láthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!