Mennyire valószínű/gyakori, hogy az esedékes (de nem jelentkező) menstruáció napján a teszt negatív, és mégis lehet baba?
De most idejöttél "tanítani" 74%? :O)
Nekem meg bibibi majdnem mindig 28 naposak a ciklusaim és nem volt nehéz a 14. nap környékén együttlenni. Most erre mit írjak még? Van aki nem olyan szerencsés, h pontosan tudja a peteérését. Ha hiszed ha nem, nem mindig pontos a hőmérőzés sem. Már csak azért is mert az emberi szervezet nem egy állandó vmi, hogyha 36,5 fok akkor nincs, de ha 36,8, akkor már igen. Lehet enyhe hőemelkedés is pl. De nem is ez a lényeg. Az a lényeg, h nemvárt napján nem érdemes tesztelni, rá kell számolni pár napot.
Kedves 73 %, nem is értem hogy mertél megszólalni és véleményt alkotni egy 81 %-ossal szemben :D
Köszi egyébként a választ, én is így gondolom, pontosan meg lehet határozni hogy mikor is esedékes a következő mensi ha már egy ideje hőmérőzöl. Ha beteg vagy és hőemelkedésed van, nyilván nem, de egyéb esetekben igen, csak egy kis rutin kell hozzá. Szerintem már a 3. 4. hőmérős hónapban lehet már tudni pontosan mikor is fog megjönni.
Nekem pl egyáltalán nem szabályos a ciklusom, sőőőt a luteális fázisom is csak 12 nap szokott lenni, mégis meg tudtam mondani a hőgörbe alapján hogy mikor kell megjönnie. Szerintem ezzel vagyunk még páran így itt az oldalon... honnan tudhattam volna hogy a kérdező esetleg enm hőmérőzik vagy máshogy nem-e figyeli az ovuját. Én ezért írtam, hogy ha tudod esetleg hogy később volt az ovud kedves Kérdező, akkor későbbre várd a menstruációt.
Tényleg csak segíteni akartam...
Ja igen és szurkolok hogy pozi legyen kedves válaszoló :)
Kedves Kérdező! Te amúgy szeretnéd a babát nem? Mert akkor Neked is nagyon szurkolok!
Írjátok majd meg, hogy mi lett az eredmény légyszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!