Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltassam meg még a teherbe...

Csináltassam meg még a teherbeesés előtt?

Figyelt kérdés

Van két lyukas és eléggé letört fogam. Tudom, hogy gyerektől függetlenül meg kellene csináltatni (vagy húzatni, mert az is esélyes) de nagyon-nagyon félek és akkor szoktam menni, amikor már elviselhetetlenül fáj. Olvastam, hogy terhesgondozás keretében fogorvoshoz is el kell menni és én sem szeretném, ha mondjuk terhesség alatt kellene húzni.

Menjek el most, mielőtt teherbe esek?

2012. okt. 21. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem terhesség előtt húzták ki az egyiket, mert cisztás volt a gyökere. Szerencsére nem látható helyen volt.

Viszont terhesség alatt én végig jártam fogorvoshoz kb. 6 hónapig, mert én kihasználtam az ingyen fogászatot.

Megcsinált mindent a doki (Dr. Jó kéz, csak így hívtam), nagyon ügyesen. Pedig én gyűlölöm a fogorvosokat.

Türelmes volt mindig hozzám és elterelte sokszor a gondolataimat.

Azóta sincs gondom egyik fogammal sem, pedig már 1,5 éves a lányom.

2012. okt. 21. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mielőbb meg kell csináltatni. :) Amúgy mindegy hogy most, vagy terhesen, mert pl. nekem is terhesen tömtek fogat. De minél többet vársz, annál kevésbé tudják rendbehozni. A saját érdeked, hogy mihamarabb elmenj, mert terhesen a baba sokmindent elszív és van akinek iszonyatban elkezd romlani a foga akkor is, ha előtte semmi baj nem volt vele! Menj el olyannal, akiben megbízol. Én is rettegek a fogorvostól, gyerekkorom óta ugyanahhoz járok, ő már tudja. :) Sokáig anyukámmal mentem, bár már majdnem felnőtt tini lány voltam. A fogorvosnak szinte közelharcot kellett vívnia, hogy beadja az injekciót és persze én is akkor mentem, ha már fájt a fogam. Ha pedig begyullad, akkor még az érzéstelenítő sem hat... Szóval vegyél erőt magadon!!! A szülés fájdalmasabb lesz! :)
2012. okt. 21. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!