A póz számít?

Figyelt kérdés

2012. okt. 20. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Hátulról van rá a legtöbb esély:)
2012. okt. 20. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Minimálisan számít, ha mindketten egészségesek vagytok. A megemelt csípő, vagy a hátolról történő behatolás egy picivel esélyesebb, de nem annyival, hogy ezen kellene gondolkodnod. Csak csináljátok! :)
2012. okt. 20. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
nekünk számított! Első baba első hónapban összejött a másodikra 8 évet vártunk! A dokimat lecseréltem, egy másikhoz kerültem, uh után annyit mondott: hátrahajló a méhem, együttlétkor 3 párna popsi alá és úgy maradni pár órát majd menjek vissza jövő hónapban. Vigyorogva mentem pár hét múlva kezemben a pozitív teszttel! :-) tudom mindenkinél más, de ha én nem váltok orvost, még mindég csak próbálkoznánk. Már egy éves a kicsi is! :-)
2012. okt. 20. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Hááát, nem tudom mennyire számít vagy nem, de nálunk kettőből kettő telitalálat lett : hátulról hason fekve :))
2012. okt. 20. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Oh, ez remek! Volt egy ilyen érzésem. Az első nekünk 3 hónap próbálkozás után jött össze, méghozzá hátulról, hason fekve! A popsi felemelős nekünk nem jött be, azon az éjszakán is azonnal felköltött a párom, hogy menjünk zuhanyozni... Sajnos akkor elvetéltem, most újra próbálkozunk. Örülök a visszaigazolásnak, és még csak nehézséget sem okoz majd rávenni a páromat, hisz az a póz a kedvence :)
2012. okt. 20. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szuper, akkor mindent bele:)

Kétcsíkos hónap végét kívánok neked!

4-es

2012. okt. 20. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!