2 napja késik, és a hajam 10-12óra alatt bezsírosodik, és megállás nélkül húlik, ha még a kezemet is végig húzom rajta akkor kijön kb 10-15szál, terhességre utal?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 15:46
1/8 anonim 

válasza:

Én még nem hallottam olyat hogy a haj hullás terhességre utalna. De ki tudja. Csinálj egy tesztet és kiderül!
2/8 A kérdező kommentje:
én itt olvastam róla, igen az lesz tesztelek, csak azt is olvastam hogy jó megvárni az egy hetes késést.
2009. aug. 8. 16:04
3/8 anonim 

válasza:

igen elkezt hullani a haj nekem hullott terheseg alatt es azota is elotte persze egyaltalan nem.de megjegyzem nem ekkora mertekben (10-15 szal) es joval kesobb tehat 3-4 honapossan kezdett. neked naponta egyszer hullik 10-15 szal vagy amikor vegig huzod a kezed minden alkalomal?
4/8 A kérdező kommentje:
ha egymás után sokszor húzom akkor nem minden alkalommal, de pl egy nap ha 3-4x akkor szinte igen, meg a hogy megyek akkor is hull. Tele van vele a hátam, az ágyam, a ház, a billentyűre is rámegy, és ezt az utóbbi 1hetbe vettem észre.
2009. aug. 8. 16:43
5/8 anonim 

válasza:

Szerintem ez valami betegség lesz. Nem íjesztgetni akarlak, de ez félelmetes, ahogyan hullik a hajad. Szerintem sűrgősen menj el a háziorvosodhoz!
6/8 anonim 

válasza:

Lehet valami hormonzavar is.Csinálj egy tesztet és ha negativ ismételd meg pár nap mulva.Ha szintén negativ keress fel egy orvost,hogy kivizsgálja az okot. Szerintem reggeli vizeletből már nyugodtan tesztelhetsz. Nekem is hullott a hajam,de csak szülés után,viszont azóta is. Stressz is előhozhatja. Arról hallottam már,hogy valakinek a terhesség alatt nagyon hamar zsirosodik a haja. Elöbb a teszt! Ird majd meg mi lett.
7/8 anonim 

válasza:

Előző vagyok. Nekem a nemvárt elött 2 nappal már pozit mutatott a teszt. Sok sikert!
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Lehet hogy nem vagyok terhes, mert most van valami vérhez hasonlóm, pisilés után folyik valami rózsaszínes lé, meg pár csepp barnás a bugyimon, szerintem megfog jönni holnap reggelre. Ha még se lenne normálisan akkor tesztelek hétfő körül.
2009. aug. 8. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!