Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbó fájdalom 4. napja-eg...

Mellbimbó fájdalom 4. napja-egyre erősebben, sosem éreztem ilyet. Ki érzett ilyet terhesség első heteiben?

Figyelt kérdés
Most a napokban kellene tesztelnem,de már a mellbimbóm annyira fáj,hogy nem tudok hason aludni,illetve szurkálásokat éreztem 3 napja,majd egyszer a méhem iszonyatos erőséggel fájt,szinte nyomást éreztem,feszülést,és az után kezdett fokozatosan fájni a mellem és a bimbók.Ilyen ,,tünetek, kialakulása után ki mikor tesztelt?Sajnos rendszertelen a ciklusom,ezért nem tudom mikor teszteljek,nem tudom mikor ven a NEM várt napja :( igy meg csak csalodok,ha -
2012. okt. 21. 11:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Rendben,mindenképpen irok :) ma 2cseppnyi barnázásom volt reggel,azóta semmi,délután álmosság tört rám,a fejem is fáj,de már csak két nap a dokiig szerencsére.Negativ teszt miatt ne szomorodj el :) Az még nem jelent szinte semmit,ha én csinálnék,tuti nekem is az lenne :/ :)
2012. okt. 27. 16:45
 12/20 anonim ***** válasza:
dejó,azt mondják a barnázás jó jel!...én 1 hetet várok és megyek dokihoz!
2012. okt. 27. 17:30
 13/20 A kérdező kommentje:

Veled együtt izgulok :) Bárcsak együtt örülhetnénk:)

Amugy 1. baba lenne Nálatok is? Illetve megkérdezhetem hány éves vagy? :)

2012. okt. 27. 17:49
 14/20 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok.(tudom ráérek,de ez engem nem vígasztal)...és te? Már 1 éve szeretnénk hoy betoppanjon életünkbe a legszebb dolog a földön...első baba lenne...és semmi..párom 33

és ti mióta probálkoztok?

2012. okt. 27. 17:56
 15/20 A kérdező kommentje:
1. baba és 1.próbálkozás :) Régtől tervezzük(szinte kapcsolatunk elején felmerült és másfél éve foglalkoztat már ez a dolog),és már eljött az alkalom,hogy belevághattunk:)én 22,párom 37 ;)))
2012. okt. 27. 18:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Jó hallani,hogy végre velem egyidős is babát szeretne:)!!!

Neked mennyire rendszertelen a ciklusod? Hány naponta jött meg kb? volt hogy kimaradt?

2012. okt. 27. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Te tuti terhes vagy egyébként!!Minden tüneted arra utal..nekem csak a derékfájás meg a mellbimbó fájás...most épp hányadik napon vagy?
2012. okt. 27. 20:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Fuuuha,jó kérdések :))) a ciklusaim annyira kuszák,volt 22naponta,43,52 is..és sorolhatnám,egyértelmü választ nem tudok irni :D Perpillanat hát már 58.napon leszek azt hiszem,nincs kéznél a naptáram:// és most a papiron rozsaszines pötty volt,délelőtt meg barna...azóta ujra semmi....érzem,hogy holnapra meg fog jönni,párom azt állitja nem fog(de nem értem ő ezt miből gondolhatná) :D De remélem igazatok lesz.
2012. okt. 27. 21:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy este megjött...csalódottak vagyunk kicsit.De már párommal a vitaminok után kutatunk,jövőhéttől el is kezdjük szedni,ártani nem árthat :) És egy ujabb próbálkozás reményei csillantak fel előttünk :)))Neked pedig drukkolok:))
2012. okt. 28. 10:43
 20/20 anonim ***** válasza:

De jó,hogy ilyen pozitívan állsz a tényekhez! Nekem még nem jött meg,de majd megjön...

Próbáld ki? barátcserje (algakapszula)..én 2 hónapja szedem ezeket..algát csak 1

2012. okt. 28. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!