Pozitív ez a teszt?
Figyelt kérdés
Tegnap estefelé csináltam.Elvileg szerdán kellett volna megjöjjön és holnap, azaz 29. ciklusnapon lenne az utolsó napja, hogy megjöhet.
2012. okt. 20. 10:34
11/27 anonim válasza:
Én látom, de nagyon halványan van ott.
12/27 anonim válasza:
Már 10-én megkellet volna jönnie. Viszont amit csütörtökön csináltam tesztet nagyon halovány második csíkot láttam. Így most várok még 1-2 napot, hogy erősödik e.
13/27 A kérdező kommentje:
én is várok ha holnap sem jön meg akkor hétfőn teszt...
2012. okt. 20. 12:44
15/27 A kérdező kommentje:
Sajnos hirtelen nem tudom a nevét, mert kidobtam a dobozt és nincsen ráírva.Gyógyszertárban kaptam. 900 körüli ára volt.
2012. okt. 20. 16:00
16/27 anonim válasza:
itt a kép negativban,ha nagyon nézem ott a csik de nem tudom,mindenképp ismételdd meg,remélem baba lesz
17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Kár, hogy élőbe nem lehet feltenni, akkor nem kéne bagolyként lesni mert úgy simán látszik:)
2012. okt. 20. 16:13
20/27 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg, semmi jele:)Melleim viszont reggelre elég durván befeszültek és viszket a hegyük:D(bocsi jobban nem tudom megfogalmazni)Az alhasam is felpuffadt és mai nap is legalább 3x megszédültem már mikor felálltam.Ha holnap sem jön meg akkor legkorábban szerdán tudok tesztelni mert ünnep miatt kedden minden zárva:S
2012. okt. 21. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!