Talán most sikerült?
Figyelt kérdés
Sziasztok. még van 4-5 napom nem vártig de valahogy másképp érzem magam mint eddig mensi előtt. ég a gyomrom néha hirtelen meg szédülök és időnként olyan mintha a hasam alja elzsibbadna vagy nem is tudom hogy milyen érzés. elég kis melleim vannak és sosem szoktak fájni de most elég érzékeny a bimbóm és oldalt is eléggé fáj ha hozzá érek. sok krémes folyásom van. reménykedhetek, volt valaki aki ilyet vagy ehhez hasonlót érzett és terhes volt ?2012. okt. 16. 23:59
1/10 anonim válasza:
Persze az is lehet én a napokban teszteltem pozit :)) Csak a saját tüneteimet tudom leírni de hasonlóak mell feszülés, érzékenység, hasszurka és nagyon kis érzékeny lettem, na és rengeteget zabálok :) Tehát még bármi lehet! De kívánom hogy baba legyen!
2/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) Jó egészséget és boldog babavárást! Remélem énis hamarosan kétcsíkosat tesztelek :)
2012. okt. 17. 04:00
3/10 A kérdező kommentje:
Nem aludtam egy percet sem az éjjel, lehet azért mert egész nap le-le feküdtem fél órácskákra mert iszonyú fáradtság érzet jött rám, pedig múlt éjjel aludtam normálisan. éjszaka nagyon égett megint a gyomrom így kétszer is kimentem enni hátha jobb lesz, de csak 10 percre lett jobb. a melleimet egész éjjel éreztem viszont semmi mensis érzésem nincs. én már komolyan nem tudom mi lehet, a szervezetem szórakozna velem vagy tényleg baba lehet ? :( :)
2012. okt. 17. 04:09
4/10 anonim válasza:
Mért van olyan furcsa érzésem... :) Én tesztelnék... Én sem alszom valami jól. Persze nem lehet általánosítani de... Nem lenne kedved holnap reggel egyet tesztelni? :))) Szurkolok és írj nyugodtan! Első válaszoló
5/10 anonim válasza:
Én is szurkolok! Nekem még van 10napom a nemvártig! Okt27-re nem várom! A melleim már fájnak, érzékenyek,nekem is van krémes folyásom (ami a múlt hónapban nem volt ovu után) és néha én is érzem a hasam alját! Bár mindketten pozít tesztelnénk! Én mindenképp megvárom a nemvárt napját, bár nehéz a várakozás! Kitartás! Nagyon drukkolok! Ha bármit tudsz írj!
Az első válaszolónak gratula!
6/10 A kérdező kommentje:
:) Én ma teszteltem igaz délutániból és még van is pár napom a nemvártig. időntúl látok rajta valamit .. legközelebb már csak vasárnap reggel tesztelek ha nem jön meg, amit nagyon remélek :) Elsőnek még egyszer gratula utolsó neked meg megy a drukk :) és te is írd majd meg hogy mi lett :) Én is megírom :)
2012. okt. 17. 17:37
7/10 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el most vettem észre tusolásnál hogy a mellbimbóm kétszeresére duzzadt és hát hozzá sem tudok érni annyira fáj .. :( hirtelen meg is ijedtem :DD
2012. okt. 17. 21:45
8/10 A kérdező kommentje:
sziasztok. reggel újra tesztelek.
2012. okt. 19. 17:49
10/10 A kérdező kommentje:
a teszt negatív de mensi sehol... :/
2012. okt. 22. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!