Mi lehet a probléma vagy talán sikerült?
Figyelt kérdés
Gyereket szeretnénk össze hozni már lassan 3hónapja és most az utolsó hónapban lenne egy olyan problémánk hogy mult héten volt peteérésem és direkt akkor csináltuk,de azota én is meg a páromis érezzük hogy valamit bükne ott bent és eddig nem volt olyan és van olyan hogy fáj. Előre is Köszönöm a Válaszokat! És remélem jó kategoriát választottam, csak mert első kérdesém.2011. jan. 11. 23:34
1/2 anonim válasza:
A múlt hét tág fogalom. Peteéréstől számítva 7-10 nap a beágyazódás. Én ilyet még nem hallottam, hogy bök. Szerintem egyenlőre ne éld bele magad, de kívánom, hogy sikerüljön!
2/2 anonim válasza:
Szerintem a méhszájad érzitek.
Mikor előrébb van, nekem is néha fáj szeretkezés közben, ha pedig egészen felhúzódik, mintha ott sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!