Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25-ös teszttel mikor érdemes...

25-ös teszttel mikor érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés
19-20 körül jönne meg, remélem nem fog.

2012. okt. 16. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
csak a nem várt napján!! hamarabb nem érdemes! inkább utána tesztelj!! ha már meg kellett volna jönnie!
2012. okt. 16. 13:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Az még olyan messze van. :D:D:D
2012. okt. 16. 14:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha megmérem a hőmet, meg tudok valamit? Nem szoktam hőmérőzni, mert nagyon rossz alvó vagyok, összevisszaság az egész! De ettől függetlenül mutathat valamit?
2012. okt. 16. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
10 es tesztel is csak a nem várt előtt 3-4 nappal érdemes! 20-25 ösel pedig nem várt után érdemes!
2012. okt. 16. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy ha eddig nem mérted most hiába mérnéd,mert nem tudsz mihez viszonyítani és a hőt mindig közvetlen ébredés után kell mérni még az előtt ,hogy kikelnél az ágyból!
2012. okt. 16. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt tudom, h hogyan kell hőmérőzni, csak sajna az alvás miatt nem tudtam használni, pedig használtam volna azt is. Nem hinném, h érdemes úgy hőt mérni, h hajnali kettőtől már fent vagyok és félóránként ki-be járkálok, vagy felülök, negyed óránként ide fordulok meg oda fordulok. :S

Mondjuk az utóbbi 1 hétben jól alszom.

2012. okt. 16. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezért írtam amit írtam :) Felesleges lenne most elkezdeni,mert nem tudnál meg belőle sajnos semmit! Nálam pl. az átlag testhőm 36.4,de már napok óta a reggeli hőm 37.0-37-1! Így tudok viszonyítani! Ha esetleg megjönne neked,de drukkolok,hogy ne akkor a mensesed első napjától kezd el mérni! A lényeg,hogy mérés előtt minimum 1 órát aludj :)!
2012. okt. 16. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah és majd elfelejtettem igyál galagonya virághajtás vég teát! Ez segíteni fog a mélyebb és nyugodtabb alvásban,viszont semmien hatással nincs sem magzatra sem arra,hogy teherbe ess! Én is ezt szoktam inni,gyógyszertárban lehet kapni olyan 350 forint és figyelni kell,hogy ne filterest vegyél!
2012. okt. 16. 14:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot. Ha valaki tud még mondani valami hasznosat szívesen fogadom! :)
2012. okt. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!