25-ös teszttel mikor érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
19-20 körül jönne meg, remélem nem fog.2012. okt. 16. 13:55
1/9 anonim válasza:
csak a nem várt napján!! hamarabb nem érdemes! inkább utána tesztelj!! ha már meg kellett volna jönnie!
2/9 A kérdező kommentje:
Az még olyan messze van. :D:D:D
2012. okt. 16. 14:00
3/9 A kérdező kommentje:
Ha megmérem a hőmet, meg tudok valamit? Nem szoktam hőmérőzni, mert nagyon rossz alvó vagyok, összevisszaság az egész! De ettől függetlenül mutathat valamit?
2012. okt. 16. 14:04
4/9 anonim válasza:
10 es tesztel is csak a nem várt előtt 3-4 nappal érdemes! 20-25 ösel pedig nem várt után érdemes!
5/9 anonim válasza:
Az a baj,hogy ha eddig nem mérted most hiába mérnéd,mert nem tudsz mihez viszonyítani és a hőt mindig közvetlen ébredés után kell mérni még az előtt ,hogy kikelnél az ágyból!
6/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, h hogyan kell hőmérőzni, csak sajna az alvás miatt nem tudtam használni, pedig használtam volna azt is. Nem hinném, h érdemes úgy hőt mérni, h hajnali kettőtől már fent vagyok és félóránként ki-be járkálok, vagy felülök, negyed óránként ide fordulok meg oda fordulok. :S
Mondjuk az utóbbi 1 hétben jól alszom.
2012. okt. 16. 14:12
7/9 anonim válasza:
Ezért írtam amit írtam :) Felesleges lenne most elkezdeni,mert nem tudnál meg belőle sajnos semmit! Nálam pl. az átlag testhőm 36.4,de már napok óta a reggeli hőm 37.0-37-1! Így tudok viszonyítani! Ha esetleg megjönne neked,de drukkolok,hogy ne akkor a mensesed első napjától kezd el mérni! A lényeg,hogy mérés előtt minimum 1 órát aludj :)!
8/9 anonim válasza:
Jah és majd elfelejtettem igyál galagonya virághajtás vég teát! Ez segíteni fog a mélyebb és nyugodtabb alvásban,viszont semmien hatással nincs sem magzatra sem arra,hogy teherbe ess! Én is ezt szoktam inni,gyógyszertárban lehet kapni olyan 350 forint és figyelni kell,hogy ne filterest vegyél!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot. Ha valaki tud még mondani valami hasznosat szívesen fogadom! :)
2012. okt. 16. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!