Annyi van az egészben hogy egy tesztet vettem tegnap este..és ezt kettőbe vágtam majd visszaraktam a csomagolásába a másik felét!tegnap esti negatív lett
ma reggeli pedig ilyen,sajnos csak kb 1,5 óra múlva lett ilyen...megcsináltam majd volt egy kis dolgom,és mire hazaértem ilyen volt a teszt..élőben jobban kivehető a halvány rózsaszín második csík...de próbáltam mindenhogy lefotózni..
Pedig ezen tisztán látszik,hogy szét ázott! Már ne haragudj meg ,de ha én azt írom neked kútba ugrani hasznos és jó dolog,te rögtön mész és kútba ugrasz? Nem kell mindent elhinni amit írnak főleg nem az ilyen butaságokat! Tényleg ne vedd bántásnak,csupán próbálok rávilágítani,hogy nem szabad szétvágni a tesztet és,hogy tényleg el van ázva! Még mindig azt mondom,kazettás tesztet vegyél abba pipettával kell csepegtetni vizeletet szinte lehetetlen,hogy szét ázzon! Elnézést ha megbántottalak esetleg,nem szándékosan tettem!
ezt már linkelted, nem? Ezen látszott az előbb is, hogy szét van ázva.
2012. okt. 15. 12:26
14/20 anonim válasza:
Basszus én nem értelek téged,kérdezed tőlünk,hogy tényleg pozitív e,mi mondtuk,hogy nem mert szét ázott szét vágtak stb! Most meg felháborodottan puffogsz és linkeled ugyanazt a képet amin sárga a teszt ,mert annyira szét ázott! Tudod mit,hidj amit akarsz éld bele magad,hogy pozitív a teszt :) elvégre itt mindenki hülye csak te vagy helikopter! Eddig normális voltam,de már nem bírom!
2012. okt. 15. 12:32
15/20 anonim válasza:
én még sehol nem olvastam, hogy szétvágnák a tesztet. dm-be kb 350 ft egy teszt. szerintem ezen ne spórolj.
szétázott, plusz negatív
2012. okt. 15. 12:47
16/20 sumergo válasza:
Hát, ha felnagyítva nézem, akkor én látok nagyon halvány 2. csíkot, de ez lehet attól is, h nem rendeltetésszerűen használtad a tesztet. (Még soha senkitől nem hallottam, h kettévágta volna a tesztet.)
2012. okt. 15. 13:08
17/20 anonim válasza:
Vegyél egy másikat és tesztelj újra. Mutasd majd meg,...hátha igazad van...
2012. okt. 15. 13:27
18/20 anonim válasza:
Hát ezen nem nagyon lehet látni.
Én bevásároltam a vaterán, így db-ja 100ft volt.
Én már olvastam valahol, hogy kettévágta a tesztet, de én nem tenném, inkább várnék, vagy vennék egy másikat.
2012. okt. 15. 14:15
19/20 anonim válasza:
vegyel egy masik tesztet es azon tesztelj. NE vagd szet, ne masfel ora mulva olvasd le ,az lesz a VALOS eredmeny. igy ez ertekelhetetlen.
ja nekem a legolcsobb teszt 2 perc utan eros pozitivat mutatott, ha terhes vagy akkor nem lesz ketseged a teszt felol mert annyira egyertelmu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!