Hány napig tart a tojásfehérjés nyák? Az nagy gond, hogy én ma reggel tapasztaltam ilyen nyákot, de azóta nem?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy sokaknak bőséges és 3-4 napig is tart. Ha ma jelent meg ilyen nyák, akkor ma volt ovu, vagy csak 1-2 nap múlva lesz? Egyáltalán ha nem bőséges a nyák, az jó, attól még van peteérésem, hogy nem sok a cervix nyák?2012. okt. 14. 18:53
1/4 gabszem válasza:
nekem minden hónapban szokott lenni. Kb. 3-4 napig tart. Innen szoktam tudni hogy peteérésem van.
2/4 anonim válasza:
nekem is van minden hónapban, 4-5 napig.
3/4 anonim válasza:
Nekem pár órát volt ilyen nyákom, bár azt mondják, nem minden esetben érzékelhető a külső nemi szerveken, van akinek csak a hüvelyben.
Mi akkor akcióztunk és most pozitívat teszteltem :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Arra lettem volna kiváncsi, hogy csak akkor van peteérés, ha 3-4-5 napig van ilyen nyák, vagy akkor is ha kevesebb ideig, de az utolsó válaszoló kicsit megnyugtatott! Köszönöm :)
2012. okt. 15. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!