Mennyi idö alatt alakulhat ki egy 55 mm-es petefészekciszta kb?
Ennek a dinamikája annyira változó, esetfüggő. Van akinek már a születése pillanatában van egy buboréknyi képződmény, amiből 35 éves korára 8 cm-es ciszta lesz. Van akinek pár hónap alatt drasztikusan fejlődik.
De azért a ciszták általában lassan, fokozatosan alakulnak ki, évek alatt. Hol összemennek, ürülnek, hol felszívódnak. Egy 60 mm-es cisztából is lehet a következő hónapra 3cm-es, aztán 3 hónapos kontroll után 16mm-es. Velem ez történt.
Az első válaszoló vagyok.
Rendellenes vérzésem volt. Elmentem dokihoz, aki megállapította, majd közölte, hogy öt cm felett ezzel foglalkozni kell. Kaptam gyógyszert és én is foglalkoztam vele gondolatban. (van aki nem fogadja el a vizualizációs technikák jótékony hatását...én igen.) Akkor már kisebb lett. Köv. kontrollig már nem szedtem gyógyszert csak gyógynövényt, plusz a leírt alkalmazott technikáim. Most változó. 16mm, hol 8mm.
Érdemes megműtetni is! Rutin dolog és az egész kérdéssel járó macerát egy hónap alatt letudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!