Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszten halvány...

A terhességi teszten halvány fehér vonal. Ez pozitív vagy nem? Corax teszt. Délutáni tesztelésből.

Figyelt kérdés
2 hónapja nem szedek tablettát. Előtte 3 hónapig szedtem, és az előtt 1 évig nem. Az 1 év alatt semmi nem jött össze, ezét úgy gondoltuk, várunk még. Egy 3 havi adagot beszedtem. Elfogyott, majd késtem az újabb adaggal így a doki azt tanácsolta, várjak a köv. ciklusig, és akkor kezdjem el szedni. 4 nap késés után 1 napos vérzésem volt. Mivel későn vettem meg a gyógyszert még mindig nem kezdtem el szedni. Hátha most. Azért csináltam tesztet, mert pár napja többet eszem a szokásosnál, nagyobb az étvágyam. Más különösebb dolog nincs. A nődokim épp 2 hét szabira megy, úgyhogy nem tudom mit csináljak. De ha ez egyértelműen neg. akkor sincs semmi, majd legközelebb.
2009. aug. 6. 19:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez egy k...ög teszt én is most teszteltem nega de mikor felfordítottam rendesen láttam a másik csíkot szét szedtem hát a bu.ik bejelölték a másik csík helyét hogy hol kell lennie!
2009. aug. 8. 09:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát így jártunk... De többet én sem veszek ilyen tesztet. Az tuti.
2009. aug. 10. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!