Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszten halvány...

A terhességi teszten halvány fehér vonal. Ez pozitív vagy nem? Corax teszt. Délutáni tesztelésből.

Figyelt kérdés
2 hónapja nem szedek tablettát. Előtte 3 hónapig szedtem, és az előtt 1 évig nem. Az 1 év alatt semmi nem jött össze, ezét úgy gondoltuk, várunk még. Egy 3 havi adagot beszedtem. Elfogyott, majd késtem az újabb adaggal így a doki azt tanácsolta, várjak a köv. ciklusig, és akkor kezdjem el szedni. 4 nap késés után 1 napos vérzésem volt. Mivel későn vettem meg a gyógyszert még mindig nem kezdtem el szedni. Hátha most. Azért csináltam tesztet, mert pár napja többet eszem a szokásosnál, nagyobb az étvágyam. Más különösebb dolog nincs. A nődokim épp 2 hét szabira megy, úgyhogy nem tudom mit csináljak. De ha ez egyértelműen neg. akkor sincs semmi, majd legközelebb.
2009. aug. 6. 19:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A halvány fehér vonalat úgy kell érteni, hogy körülötte picit rózsaszín, és fehérlik a vonal. Az csak a helye, vagy jelent valamit?
2009. aug. 6. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom a választ, de Ti most akartok egyáltalán babát?
2009. aug. 6. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Újra én vagyok, csak hamarabb elküldtem. Szóval az a furcsa nekem hogy 1 év után megint szedted a gyógyszert,pedig akkor már a dokidnak is mindent ki kell vizsgálnia!
2009. aug. 6. 19:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Akarjuk a babát. 1 év után azt beszéltem meg a dokimmal, hogy most szüneteltetjük a bab dolgot, aztán később újra próbálkozunk. Na most nem igazán a próbálkozásnál tartunk, csak nem szedek gyógyszert. De jó lenne, ha épp most sikerülne, mikor nem görcsölünk rajta.
2009. aug. 6. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia,nem irtad le hogy késett-e a menszid,mennyi idön belül teszteltél stb.Meg ha egy honapig hagytad ki a gyogyszert akkor az megzavarhatja a ciklusodat,a hormonokat,szoval még azért tesztelj csak nem tudom mennyi idön belül mert ha lennének adatok akor jobban hozzá lehet szolni.Bocsi,azért sok szerencsét.
2009. aug. 6. 19:51
 6/12 A kérdező kommentje:
A feltételezett megfoganás után a 25. napon vagyok. Ma teszteltem. Az 1 napos vérzés után a 12. ciklusnapon. Az egy napos vérzés 4 nap késés után lett.
2009. aug. 6. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez negatív. Én is jártam már így a Corax-val. A csíknak a helyét látod csak.
2009. aug. 7. 09:49
 8/12 anonim ***** válasza:

A fehér vonal a helye, ez negatív! Ha időn belül elszineződik az pozitív. Szerintem menj vissza a nőgyógyászhoz, ő biztosan megmondja hogy mi a baj, vagy hogy baba van-e.

Minden jót kívánok!

2009. aug. 7. 09:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Igy jártam ezzel én is.Én negativnak vettem,mert sztem annak is r.szinnek kell lennie.
2009. aug. 7. 16:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam... Fehér, tehát nagatív. Sajnos :(

Köszönöm a biztatást.

2009. aug. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!