Félek, hogy árt a szex. Vagy miért vérzek?
Figyelt kérdés
Azt mondta az orvosom kedden koraterhességem lehet,majd menjek vissza néhány nap múlva.Azóta néha,ma is szex után vérzek de csak egy kicsit,pedig vigyázunk,hogy ne olyan erősen csináljuk.És most is kicsit barnázok de belül a hüvelyem pedig véres a bugyim nem.2009. aug. 6. 15:58
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem a szex az oka, hanem simán megjön. Első napokban még nem nagyon hagy foltot a fehérneműn, nekem is például éjszaka semmit, reggel pisilés után meg már látszik. Fájdalmat esetleg okozott az együttlét? Nézd, a barnás vérzés sok mindenre utalhat, mindenképp nézz vissza az orvoshoz. Szurkolok, hogy semmi gond ne legyen!
2/5 anonim válasza:
Méhszájsebed nincs véletlenül??
Szerintem mielőbb menj vissza a dokihoz, nehogy elmenjen a baba!!!
A.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Ha vérzel, tessék abbahagyni a szexet. Ez nem kioktatás, hanem jótanács. Amint rendeződik a dolog , abbamarad a vérzés , és nem leszel veszélyeztetett terhes, újrakezdhetitek. (Választani kell: mi a fontosabb?)
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,abba hagyjuk a szexet.Régen nem véreztem szex után sose.Csakmost párnapja és akkor se mindig.És a bugyim nem olyan,csak ha felnyúlok magamnak kicsit véres vagyok.Baja lehet a babának ha koraterhes vagyok valóban?
2009. aug. 6. 16:15
5/5 anonim válasza:
Igen baja lehet,el is mehet.Nem jatek egyaltalan.Mindig arra vagyunk figyelmeztetve hogy ha barnazas vagy verzes van akkor azonnal foruljunk orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!