Miért van ez? Már az elejétől fogva vérzek szex közben vagy utána, sokszor be is reped a hüvelyem és a gátam. Wc-zéskor is be szokott repedni a gátam néha. Elég kellemetlen.
Köszi a válaszokat!
A párom nagyon gyengéd, amióta terhes vagyok nem is akar együtt lenni velem, mert félti a babát. Olyan sok tapasztalatom nem volt a pasik terén szóval nem tudom, hogy mással is véreznék e... Én is gondolkodtam, hogy rákérdezek a dokinál, remélem nem néz hülyének :D
Ne viccelj, dehogy fog hülyének nézni, sőt!! Mindenképpen szólj neki erről, ugyanis nem tudni mitől vérzel és terhesség alatt a vérzés a legnagyobb mumus!
A helyedben én már a dokinál lennék.
Minden jót!
Szia!
Hasonló problémám van, és én rákérdeztem a dokit, aki azt mondta, h nincs semmi gond, másnak is ilyen... Érdekes, hát nem nyugódtam meg.
Amúgy honnan tudod, hogy repedsz(mármint szemmel láthatóan)? Kb mennyivel repedtél lejebb? Ebből vajon lehet akármilyen kár, hátrány a későbbiekben?
Szia!
Hát nem tudom. Én is rákérdeztem a dokinál és azt mondta óvatosabban sexeljünk... pedig mondtam neki, hogy óvatosak vagyunk. Remélem nem lesz belőle semmi probléma a későbbiekben. Mostanában nem nagyon sexeltem mert 1 hete szültem és a terhesség alatt sem voltunk sokat együtt így nem tudom most is be repednék e, de biztos. Szülés közben nem repedtem, mert császároztak.
Nálam ez a repedés úgy tűnt fel, hogy nagyon fájt, feszült a hüvelyem meg a gátam és fürdés közben éreztem, hogy csípi a víz meg látni is lehetett, hogy van egy kis repedés rajta. Elég kellemetlen. Az a legrosszabb amikor félig begyógyul és nagy wc-kor ismét bereped... na az borzasztó tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!