Terhesség jelei lehetnek a következő tünetek?
Július 23-án jött meg és 30.-án múlt el és hát nem valami normális vérzés volt.Mikor elmúlt teljesen a vérzés akkor barna volt pár napig.Aztán sárga folyás lett belőle.Augusztus 2-án volt nagyon kevés nyálkás,átlácó vér aztán másnap is ugyan ez volt kevés vér és elég átlátszó volt.Aztán elmúlt és tegnap megint volt ugyan ez.De kicsit több volt a nyálkás,átlátszó vér.És tegnap enyhén görcsöltem este és fájtak a petefészkeim.Ma eddig fehér folyásom van és enyhén görcsölgetek.Néha fájnak a melleim,erős hányinger reggel.Fáradékonyság,szédülés.
Szerintetek reménykedhetek vagy hormon probléma lenne és az okozza?
Hormnprobléma!!!
Még csak a 15 napon vagy a ciklusban.Most vagy kb félidőben
Most vagy kb félidőben, azaz mostanában ovulálhatsz. Terhesség még nincs! Még a legélrzékenyebb terhesteszteknek is kell a fogantatástól számítva minimum két hét, hogy ki tudják mutatni a hcg terheshormont a vizeletedben, eleinte olyan kevés van. Az igazi terhességi tünetekig meg (hányinger, szagundor) még pár hetet kell várni.
Bármit érzel most, az nem a baba, mert az még nincs.
Ahogy sejtettem csak a hormonok játszanak velem.Nagyon szomorú vagyok!Mindig csak csalódás.Soha nem leszek terhes.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!