SOS. Mikor volt a tüszőrepedés?
2012. okt. 11. 10:24
1/7 anonim válasza:
szia!! a sok minusz jel után mikor lett pozitív és újra negatív?? mert ha az ovu fájdalmat veszem alapul akkor 20,21,esetleg 23 napon!! de inkább 23 napon!!
2/7 A kérdező kommentje:
nem csináltam sajnos akkor az ovutesztet, egy kicsit besokalltam több okból is kifolyólag. Így utólag bánom..de azt hittem egyértelműbb ez a hőmérőzés. Szóval huszonvalahányadikára tippelsz?
2012. okt. 11. 10:36
3/7 anonim válasza:
igen 20 valahanyadikán!csak nem egyértelmű az emelkedés!ezért nem vagyok biztos! amikor behúzta a gép lehetett ovud mert pont akkor nem teszteltél!bocs most nézem!akkor lehet akkor volt! de viszont az ovu fájdalmat később érezted!!mennyi az alaphőd?? mert szerintem olyan 36,4 ,36,5 vagy 36,6!
4/7 A kérdező kommentje:
általában olyan 36,3-36,4, a hó elején beteg voltam azért volt ott egyszer egy nagy ugrás :-) én is vacillálok és nem stimmel a hő és az ovus fájdalom. Lehet ovu után pár nappal még ovus fájdalom? Vagy ilyen nincs?
2012. okt. 11. 11:06
5/7 A kérdező kommentje:
bocsánat ilyen bonyolult vagyok, csak pár hónapja vesztettük el kisfiunkat 20. hétben és szeretném tudni mi működik a testemben, rendben vannak-e a dolgok. Azért is érdeklődöm. Azért hőmérőzök, ha úgy alakul tudjam vinni a dokinak megmutatni,.
2012. okt. 11. 11:08
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm választ :-)
Még vki aki ért a hőgörbéhez?
2012. okt. 11. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!