Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS. Mikor volt a tüszőrepedés?

SOS. Mikor volt a tüszőrepedés?

Figyelt kérdés

[link]

sztem nem jól húzta be a ciklus.hu, de lehet tévedek..

2012. okt. 11. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
szia!! a sok minusz jel után mikor lett pozitív és újra negatív?? mert ha az ovu fájdalmat veszem alapul akkor 20,21,esetleg 23 napon!! de inkább 23 napon!!
2012. okt. 11. 10:29
 2/7 A kérdező kommentje:
nem csináltam sajnos akkor az ovutesztet, egy kicsit besokalltam több okból is kifolyólag. Így utólag bánom..de azt hittem egyértelműbb ez a hőmérőzés. Szóval huszonvalahányadikára tippelsz?
2012. okt. 11. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
igen 20 valahanyadikán!csak nem egyértelmű az emelkedés!ezért nem vagyok biztos! amikor behúzta a gép lehetett ovud mert pont akkor nem teszteltél!bocs most nézem!akkor lehet akkor volt! de viszont az ovu fájdalmat később érezted!!mennyi az alaphőd?? mert szerintem olyan 36,4 ,36,5 vagy 36,6!
2012. okt. 11. 10:52
 4/7 A kérdező kommentje:
általában olyan 36,3-36,4, a hó elején beteg voltam azért volt ott egyszer egy nagy ugrás :-) én is vacillálok és nem stimmel a hő és az ovus fájdalom. Lehet ovu után pár nappal még ovus fájdalom? Vagy ilyen nincs?
2012. okt. 11. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
bocsánat ilyen bonyolult vagyok, csak pár hónapja vesztettük el kisfiunkat 20. hétben és szeretném tudni mi működik a testemben, rendben vannak-e a dolgok. Azért is érdeklődöm. Azért hőmérőzök, ha úgy alakul tudjam vinni a dokinak megmutatni,.
2012. okt. 11. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
22. napon.
2012. okt. 11. 12:51
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm választ :-)

Még vki aki ért a hőgörbéhez?

2012. okt. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!