Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire számítsak? Ma készülök...

Mire számítsak? Ma készülök orvoshoz menni, nem jön a baba.

Figyelt kérdés

1,5 éve próbálkozunk, egyszer voltak + tesztjeim, de megjött, Duphaston sem segített. Még semmilyen vizsgálatom sem volt. Magándokihoz megyek délután. A ciklusom kb. 10. napján tartok.

Mire számítsak, hogyan kezdi el a vizsgálatokat? A ciklusom szerint jó időben megyek? Esetleg meg is tud nézni valamit? (Pl. érik-e pete?)

2009. aug. 6. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt, pozi tesztek, aztán mensi. De már pozi teszt sincs.

Kikérdez az orvos a ciklusodról (első mensi időpontja, ciklushossz, rendszeresség, időtartam), aztán egyéb dolgokról (betegségek, dohányzás), megkérdezi, milyen gyakran vagytok együtt a pároddal, ő hány éves, van-e gyereke stb. Aztán beutalót fog adni, a ciklus 3-ik és 21-ik napjára vérvételre. Ultrahangon lehet, hogy megnézi ma, van-e péd. És talán csinál egy sima vizsgálatot, és rákszűrést is, ha régen volt.

Ja, és elküldi a párodat is andrológushoz.

2009. aug. 6. 09:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem, a 9. napon vagyok. Múlt hónapban a 19. napon volt tüszőrepedés. Nem lenne érdemesebb, ha várnék még 1 hetet, és akkor mennék el először? Akkor jobban meg tudná állapítani, hogy érik-e a pete?
2009. aug. 6. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan későn szokott lenni tüszőrepedésed, akkor tényleg érdemesebb lenne egy hét múlva menni. Normál hosszúságú ciklusnál a 11.-12. napon szokták nézni a peteérést.
2009. aug. 6. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
OK. El is döntöttem. Kedden megyek. Ez a pár nap már nem számít. Arról nem is beszélve, hogy megspórolom egy alkalom árát. Tudom, hülyén hangzik, de nagyon kell most a pénz, és nem mindegy az a 8 ezer Ft...
2009. aug. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!