Spirál használata mellett létrejött terhességnek milyen veszélyei vannak a babára nézve? Meg szabad tartani?
csatlakozom az előttem szólóhoz, én is most olvastam eről, hogy bennt is lehet tartani és a babóval együtt születik meg.
Persze csak ha minden klappol. Beszélj az orvossal!
Szia!
A spirál-baba helyzetétől függ.
Én is spirál mellett lettem terhes a második babámmal, anyu a húgommal.
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor egyből csináltak uh-t, akkor még nem látszódott semmi, rá két hétre már igen. Nekünk szerencsénk volt, mert a lehető legtávolabb tapadt meg a manócska, így simán le tudták venni a spirált. Annyira simán, hogy nem is a doki vette le, hanem az asszisztens. Ha nagyon közel, vagy ne adj isten a spirálba ékelődik be, akkor minden esetben műtétileg megszakítják a terhességet. Ha pedig a spirál eltávolítása jelentene kockázatot, akkor bent hagyják és majd szülésnél veszik ki. Gondolom itt fokozott figyelemmel követik a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!