Mitől maradhat fent a hőm menstruáció alatt, ha nem lettem terhes?
Megjött rendesen, tehát nem sikerült a baba. De ez már az 5. napom, múlóban a mensi, és mégis 36,6 minden nap a hőm. Mielőtt megjött, előtte 2 (!) nappal esett valamelyest le, de az se nagyon (kb 4 tizedet csak).
Ez mitől lehet? Mit jelent?
de ez már az 5. nap, és semmi változás...
(az előző hónapban ugyan hónaljban mértem, de 36,2 alatt volt a Pé. előtt, és felette 36,6-7 körül utána - most meg nyelv alatt mérve 36,6 folyamatosan)
ez az új cilkusom görbéje, a 36,3 előtti napon még 36,6 volt (3 tizedet esett csak, nem is 4-et):
nem hiszem, hogy az érték a lényeg, csak az ingadozás, és nekem 36,7 volt a legmagasabb érték is... szóval a 36,6 nálam magasnak számít
persze :) de itt még hónaljban mértem, nem értékelhető olyan jól és kb 6:30-7:00 között, nem mindig egy időben
köszi, hogy segítesz!
Igen, közben már nem akartam váltani.
Nagyon köszönöm, hogy ránéztél. Ezek szerint létezik, hogy ez az alacsonyabb hőm, és majd ha emelkedik, akkor 37 felett lesz?
2 éve mikor a kislányomat vártuk, akkor is hőmérőztem egy hónapig kíváncsiságból, de akkor is olyan 36,8 volt a maximum, nekem sose érte el a 37-et...
na majd meglátom, hogy alakul... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!