Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől maradhat fent a hőm...

Mitől maradhat fent a hőm menstruáció alatt, ha nem lettem terhes?

Figyelt kérdés

Megjött rendesen, tehát nem sikerült a baba. De ez már az 5. napom, múlóban a mensi, és mégis 36,6 minden nap a hőm. Mielőtt megjött, előtte 2 (!) nappal esett valamelyest le, de az se nagyon (kb 4 tizedet csak).

Ez mitől lehet? Mit jelent?

2012. okt. 10. 10:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes dolog!Minden rendben, próbálkozhattok újra ebben a hónapban!
2012. okt. 10. 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez hormon visszamaradás miatt van. Már elsorvadt annyira a sárgatest, hogy megjöjjön, de még nem annyira, hogy leessen a hő. Nekem minden menzesznél csak a 3. nap környékén esik le!
2012. okt. 10. 10:12
 3/11 A kérdező kommentje:

de ez már az 5. nap, és semmi változás...

(az előző hónapban ugyan hónaljban mértem, de 36,2 alatt volt a Pé. előtt, és felette 36,6-7 körül utána - most meg nyelv alatt mérve 36,6 folyamatosan)

2012. okt. 10. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
szia!van görbéd?? ha van linkeld be! a 4 tized esés az sok menszi előtt! nekem menszi napján vagy utána 1 nappal esik le de ha már 4 tizedet esik akkor tudom,hogy meg fog jönni!és mennyi a hőd menszi előtt?? mert a 36,6 kevés a babához! jóval magasabbnak kellene lennie!
2012. okt. 10. 11:01
 5/11 A kérdező kommentje:

ez az új cilkusom görbéje, a 36,3 előtti napon még 36,6 volt (3 tizedet esett csak, nem is 4-et):

[link]

nem hiszem, hogy az érték a lényeg, csak az ingadozás, és nekem 36,7 volt a legmagasabb érték is... szóval a 36,6 nálam magasnak számít

2012. okt. 10. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg be tudnád linkelni az előző havi görbédet is? Úgy könnyebb lenne véleményt mondani.
2012. okt. 10. 14:16
 7/11 A kérdező kommentje:

persze :) de itt még hónaljban mértem, nem értékelhető olyan jól és kb 6:30-7:00 között, nem mindig egy időben

[link]

köszi, hogy segítesz!

2012. okt. 10. 14:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy darabig néztem a görbéidet, mire leesett, hogy mi a gond. Másutt méred a hőd. Szájban vagy hüvelyben mérve többet mutat a hőmérő, mint hónaljban. Jól tetted, hogy áttértél szájban mérésre, mert az előző görbédből nem igazán lehet pontosan megmondani a pé-t. A hő alapján 13. nap, de az ovu teszt, a pecsételés és a nyálka szerint inkább a 16. Reméljük ez a görbéd már egyértelműbb lesz. Innentől kezdve 36,5-6 lesz az alaphőd. Még szerencse, hogy ciklus elején váltottál mérési helyet (ahogy ajánlják), különben még jobban összezavarodtál volna.
2012. okt. 10. 15:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Igen, közben már nem akartam váltani.

Nagyon köszönöm, hogy ránéztél. Ezek szerint létezik, hogy ez az alacsonyabb hőm, és majd ha emelkedik, akkor 37 felett lesz?

2 éve mikor a kislányomat vártuk, akkor is hőmérőztem egy hónapig kíváncsiságból, de akkor is olyan 36,8 volt a maximum, nekem sose érte el a 37-et...

na majd meglátom, hogy alakul... :)

2012. okt. 10. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy 37 is lesz.
2012. okt. 10. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!