Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek ezek terhességre...

Lehetnek ezek terhességre utaló jelek?

Figyelt kérdés
17.-e körül kellene megjönnie. 4 napja puffadok, ami nálam szinte sosincs semmilyen ételtől sem, és most sem ettem semmi puffadást okozó ételt, és enyhe szurkálást érzek néha az egész alhasamban és feszülést(nem tudom behúzni). A melleim nagyon fájnak, feszül és nehéznek érzem őket. Elképzelhető, hogy már jelentkeznének tünetek 2-3 hetes terhesen? Ez már a második baba lenne, az elsőnél csak hasfeszülés volt de ha jól emlékszem az is csak 4-5hét körül kezdődött, hányinger csak 6. héttől. Tudom, minden terhesség más, de volt valakinek már hasonló, mint most nekem? Tesztet vettem, de még nem csinálom meg mert korainak tartom, rá is van írva,hogy kimaradt menstruáció első napján mutatható ki a terhesség, ha van. De már alig birom kivárni :)

2012. okt. 10. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, ez még bármi lehet. Erre azt mondani, hogy baba, könnyelműség lenne.

De azért én nagyon drukkolok, hogy az legyen! :)

2012. okt. 10. 09:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen. sztem is. De még 1 hetet várni a tesztig...jaj :( :)
2012. okt. 10. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem nincs semmi tunetem :s en majd csak hetfore nem varom,majd irjuk meg egymasnak mi lett!

En szurkolok neked :)))

Nekunk elso baba lenne,6. probahonap.....

2012. okt. 10. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is azok voltak az első furcsa jelek, hogy a mensi előttinél jobban fájtak a melleim (azt gondoltam, hogy áh, biztos nem-főleg hogy sokat vártunk a Picire);én a 35/36. napig vártam a teszttel, és most 30 hetes kismama vagyok :)Sok sikert!
2012. okt. 10. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Remélem nem baj h ide is bemásolom a kérdésem!?

Drukkolok nekem is hasonló a helyzetem..

Szombaton (10.13.) -ra nem várom!Kb 1,5hete elkezdett fájni a hasam, mellem, hónomalja, többen szóvá tették h érzékeny vagyok.De ezek a tünetek kb. 2-3napja teljesen megszüntek kivétel egy a mellem fáj de inkább csak a bimbo és környéke.Szerintetek lehetséges hogy most sikerült?????? 

Voltam már terhes, de ott semmi tünetet nem éreztem söt csak 6-8hetes voltam mikor pozitiv lett a teszt és csak a második menszeszem marad el.Ezt onnan tudom h alig egy hét telt el miután megtudtam és elvetéltem... :( 

Azóta türelmesen néha kicsit türelmetlenül várok...Remélem most eljött az ideje... :) ???? Vélemény? (:(

2012. okt. 10. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 18.-án nem kéne megjönnie. 2-3 napja puffadok, kb 2 napja fáj a derekam is, mintha meg akarna jönni. Én sem ettem semmi puffasztót, a fehérlisztes, meg fehér tésztás, rizses dolgokat abszolút kiiktattam az étrendemből már több mint 1 hónapja. És a mellem is fájt hasonfekvésnél, még furcsáltam is, mert ez aztán végképp nem szokott tünet lenni.

Még legalább 5 napot várj a teszteléssel.

2012. okt. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!