Lehetnek ezek terhességre utaló jelek?
Azt gondolom, ez még bármi lehet. Erre azt mondani, hogy baba, könnyelműség lenne.
De azért én nagyon drukkolok, hogy az legyen! :)
nekem nincs semmi tunetem :s en majd csak hetfore nem varom,majd irjuk meg egymasnak mi lett!
En szurkolok neked :)))
Nekunk elso baba lenne,6. probahonap.....
Sziasztok!Remélem nem baj h ide is bemásolom a kérdésem!?
Drukkolok nekem is hasonló a helyzetem..
Szombaton (10.13.) -ra nem várom!Kb 1,5hete elkezdett fájni a hasam, mellem, hónomalja, többen szóvá tették h érzékeny vagyok.De ezek a tünetek kb. 2-3napja teljesen megszüntek kivétel egy a mellem fáj de inkább csak a bimbo és környéke.Szerintetek lehetséges hogy most sikerült??????
Voltam már terhes, de ott semmi tünetet nem éreztem söt csak 6-8hetes voltam mikor pozitiv lett a teszt és csak a második menszeszem marad el.Ezt onnan tudom h alig egy hét telt el miután megtudtam és elvetéltem... :(
Azóta türelmesen néha kicsit türelmetlenül várok...Remélem most eljött az ideje... :) ???? Vélemény? (:(
Nekem 18.-án nem kéne megjönnie. 2-3 napja puffadok, kb 2 napja fáj a derekam is, mintha meg akarna jönni. Én sem ettem semmi puffasztót, a fehérlisztes, meg fehér tésztás, rizses dolgokat abszolút kiiktattam az étrendemből már több mint 1 hónapja. És a mellem is fájt hasonfekvésnél, még furcsáltam is, mert ez aztán végképp nem szokott tünet lenni.
Még legalább 5 napot várj a teszteléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!