9. dpo-n milyen tesztel érdemes tesztelni?
Én talán a xepilt csinálnám meg, de 9 dpo-n az is még nagyon gyenge.
Na mi lett?
Negatív lett sajnos... :((
Most meg agyalhatok azon, hogy korai volt-e, vagy nincs baba.... Így jár aki nem bír várni!!! :D
1 vagyok.
Sajnálom, de ebből még lehet valami, amíg nem jön meg...
Amúgy én csak azért teszteltem a 10. napon, mert a 9-en émelyegtem és szagérzékeny voltam, és mivel második baba volt, ezért összetéveszthetetlen volt számomra az érzés, úgyhogy üdv annak, aki nem hiszi el (nem tudom mit nem lehet ezen elhinni), de így volt.
Hát nagyon jó lenne... :)
Elhiszem, hogy éreztél tüneteket! Nekem pl. semmi nem volt az első terhességemnél, se émelygés, se szagérzékenység, semmi... Így nem is tudok mibe kapaszkodni, hogy mit kellene éreznem! :) Arra emlékszem hogy iszonyú fáradt voltam már a mensi előtt egy- két nappal, de ez most a gyerekemnek is betudható, mert minden este úgy esek bele az ágyba! :)))
Hát holnap tuti nem tesztelek, várok most pár napot! Igyekszem kibírni a mensi előtti napig... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!