8 nappal a nemvárt előtt nagyon halvány pozitív teszt? Lehetséges, hogy sikerült?
2012. okt. 9. 13:36
11/20 anonim válasza:
Mennyi idő után jött elő a csík? Sokat kellett várnod rá?
12/20 anonim válasza:
Ha időn belül jött ki a 2.csík akkor ott bizony baba van.
13/20 A kérdező kommentje:
10 percen belül jött ki a 2. csík
2012. okt. 9. 19:26
14/20 anonim válasza:
Nekem a corax mind a ket lanyomat szeoen kimutatta, a tied is szep, egyertelmu pozitiv teszt! Gratulalok!!
15/20 anonim válasza:
gratulalok, nekem 1 napja kesik a tegnap delutan csinaltam tesztet nem birtam varni reggelig nekem is hasonloan nezett ki es nem tudtam hogy ez most mit jelent remelem igazatok van es pozitiv lesz nekem is , szurkolok mindenkinek
16/20 anonim válasza:
hat akkor en szeretnek nektek halkan gratulalni :D
remelem,hogy en is joooo hirekkel jovok hozzatok! :)))
hetfore nem varom....
17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Tessék mindenképpen írni, hogy sikerült e:)Drukkolok!!
2012. okt. 10. 20:17
18/20 anonim válasza:
Nem mertem meg tesztelni a ferjemmel megbeszeltuk hogy szombatig varunk vele, habar nagyon nehez ..... de tegnap delutan tobbszor is hanyingert lett ha parfumot ereztem es ma reggel meg nagyon erzekeny a mellem, nem tudom ezek mar lehetnek terhessegi tunetek?
19/20 anonim válasza:
*hanyingerem, nalad jelentkezett mar valami tunet?
20/20 anonim válasza:
Koszonom kdeves kerdezo a drukkolast,majd megirom,hogy mi lett a vege :D
En annyira nem vagyok bator,mint te,hogy teszteljek,csak ha mar tenyleg kesik...mert sajnos ketszer volt olyan,hogy a nemvart napont teszteltem,persze - volt,aztan utana meg is jott....
en drukkolok neked/nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!