Kockáztassam meg a Canestent?
Kicsit kínos kérdés, de kénytelen vagyok feltenni. Utrogestant kell használnom, mert több vetélésem volt. Most még nem tudom, hogy lesz-e baba, mert a 18-ik napomon vagyok, de elkezdett kicsit viszketni a hüvelyem, és a hüvelybemenetem. Használnék Canesten kombit, de nem tudom, hogy az Utro kúp és a Canesten kúp hogy fér meg egymással. Nem akarok kockáztatni.
Csak 2 hét múlvára van időpontom, mert addig nyaral a doki, de addig is kezelném magam, mert már volt, hogy "valószínűsithetően" egy hüvelygyulladás miatt nem maradt meg a baba. Hát nem tudom, ezt a részét nem kommentálom, a régi dokim mondta.
Mit csináljak?
Szia!A kúpot ne használd,hanem a krémből kenjél beljebb is!Egy hüvelygyulladás miatt nem megy el egy baba!Nekem a cukorbetegségemből kifolyólag elég sokszor előfordult,de a baba megmaradt!Egy vetélésnek sok összetevője lehet!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!