Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lilien26 vagyok! Ma teszteltem...

Lilien26 vagyok! Ma teszteltem! POZITÍV! Pozitív?

Figyelt kérdés
de szeretném ha ma ismét megnéznétek nekem :)
2012. okt. 9. 10:53
1 2
 11/16 anonim válasza:
komolyan ott tartunk hogy ilyet felrakunk GYIK-ra??? -.-'
2012. okt. 14. 19:15
 12/16 A kérdező kommentje:
mármint milyet??? ha a minőségre gondolsz akkor van ennél sz....rabb is mint amit én raktam fel, ha arra ,hogy megkértem hogy mások is nézzék meg...hát a válaszom, nem én vagyok az első meg az utolsó sem!!! Nem értem a hozzászólásod!!!!! HA ROSSZINDULATÚNAK AKARTAD HOGY HASSON, JELZEM NEM SIKERÜLT :) de hosszú hónapok után boldogok vagyunk!! és a lényeg pedig ez az érzés!!
2012. okt. 15. 21:36
 13/16 anonim válasza:
jó,boldog vagy gratulálok, de ezt minek vadidegenekkel megosztani?
2012. okt. 16. 19:48
 14/16 A kérdező kommentje:
már látom!! Te nem vagy az!!!! vagy csak irigy!! vagy csak magányos, vagy rosszindulatú, vagy unatkozol, vagy szereted ha beszólhatsz valakinek, vagy stb..... mindenkinek írtál kommentet aki feltette az ilyen jellegű kérdéseket?? Mert ha igen, szerintem nem sokan díjazták a véleményedet!!! egyébként is ..... szerintem olvasgass tovább az oldalon, és ne írogass rosszindulatú mondatokat, mert arra senki nem kíváncsi!!!!!! az elkövetkezendő időkre pedig boldogabbat kívánok !!!!!
2012. okt. 17. 09:57
 15/16 anonim válasza:
viszont van egy jó hírem,tuti terhes vagy,már hatnak a hormonok a hangulatodra.
2012. okt. 19. 20:26
 16/16 A kérdező kommentje:
:):-))))))))))))))))))))))) :-DDDDDDDDDDDDDDDD
2012. okt. 20. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!