Lehetséges e közvetlen fogamzásgátló abba hagyása után teherbe esni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hete hagytam abba a fogamzásgátló szedését ( Lindynette 20 ),a mensesem ahogy kellett meg is jött,párommal pont aznap voltunk együtt ( előtte is ) amikor a peteérésnek kell lennie! Volt már egy terhességem az előtt i szedtem a tablettát ,de ott 2 hónap telt el mire teherbe estem! Most viszont 2 napja fáj mind a 2 mellem,tojásfehérje szerű nyákom van,hangulat ingadozások,has szurkálás! A teszt most még korai lenne kb vasárnap lehet csak aktuális! Mennyi az esélye,hogy terhes lehetek?2012. okt. 8. 13:13
1/11 anonim válasza:
Ma már nem olyan brutál hormontartalmú gyógyszerek vannak mint régen így a kérdésedre a válasz : igen teherbe lehet esni!!
2/11 A kérdező kommentje:
Engem csak ez a tojásfehérje szerű nyák aggaszt kicsit,mert pár helyen olvastam,hogy lehet terhesség alatt is , máshol viszont foggal körömmel ragaszkodnak ahhoz,hogy csak és kizárólag peteérésnél lehet!
2012. okt. 8. 13:19
3/11 Golan Trevize válasza:
fogamzásgátló szedése közben is lehet teherbe esni...
4/11 A kérdező kommentje:
Igazából a fogamzásgátlót 3 hónapig szedtem csak,egészség ügyi okok miatt kellet szednem,mert nem ugy jött meg soha mint kellett volna és felírta az orvosom,hogy kicsit helyre rázza a szervezetem és a ciklusomat is!
2012. okt. 8. 13:23
5/11 anonim válasza:
Hát szerintem meg peteérésed van. A tojásfehérjés nyák akkor jellemző, és a többi tünet, mint hasszúrka, mellfájdalom, szintén jelentheti, továbbá ha 2 hete hagytad abba a tablettát, akkor pont mostanában lenne aktuális a peteérés. Úgyhogy nem igazán értem, hogy miért írtad, hogy együtt voltatok, mikor lennie kellett, hiszen ha az időt nézzük, akkor még nem kellett volna lennie, hanem csak mostanában lesz aktuális.
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó csak zárójelben ( 4-5 .én is volt ilyen folyásom és a ciklusom alapján 5.én volt peteérésem! Ettől függetlenül persze nem zárom ki amit írtál,mert lehetséges! Én nem hőmérőzöm és nem nézegetem magam soha,így nem tudhatom pontosan :)
2012. okt. 8. 13:52
8/11 anonim válasza:
Miért, a 4-5-e az hanyadik ciklusnapod volt? Amúgy meg ha akkor peteérésed is volt, és teherbe is estél, még nem lehet a terhesség miatt semmilyen folyásod, illetve tüneted sem, mert jó 1 hét mire elkezd beágyazódni a megtermékenyített petesejt.
9/11 A kérdező kommentje:
szept 24-27 3 napig volt meg,mint mindig,nagyon ritka ha tovább van meg! Nem tervezünk/tünk babát,és nem is állítottam,hogy terhes vagyok csupán szeretném tudni lehetséges e! Amúgy a ciklus nap sem készpénz,mivel köztudott,hogy az orgazmus is válthat ki spontán peteérést! Ezért vagyok bizonytalan!
2012. okt. 8. 14:10
10/11 anonim válasza:
igen!!!
én vagyok az élő példa.4 évig szedtem én lindynette 20-at,abbahagytam és egyből terhes lettem.már 3 és fél éves a nagy lányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!