Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyógyszereket írnak...

Milyen gyógyszereket írnak fel progeszteron hiányra?

Figyelt kérdés

Ma döbbentem rá, hogy lehet progeszteron hiányom van, csütörtökön megyek is kivizsgálásra.

A menzeszem előtt kb 2-3 napig erősen barnázok, amellett hullik a hajam, és olvastam, hogy a vizesedés, a lassú anyagcsere és a hideg kezek, lábak is arra utalnak.

Pár hónap múlva kezdenénk a babaprojektet, így muszáj a kivizsgálás. Másnak is voltak ilyen tünetei? Milyen gyógyszert kapott rá? Mennyi időn belül hatott? Gyógyteák?

Köszönöm!

2012. okt. 8. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
utrogestan,duphanst
2012. okt. 8. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
ahogy az első írja, de először is ki kell vizsgálni a progeszteron hiány okát, amiket írtál tünetek azok pcos-re utalhatnak.
2012. okt. 8. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A magas prolaktin is lehet a progeszteron hiány oka, én erre Bromot kaptam majd miután sikerült teherbe esnem Utrot kaptam. 14hkm
2012. okt. 8. 14:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy a magas prolaktin tünete között szerepel a tejcsorgás. Nekem nincs ilyen tünetem, még nincsen gyermekem sem.

Jaj remélem nem pcos, sokat olvastam már róla itt.

Gondolod, hogy inkább az??

Mindenképpen elmegyek orvoshoz!!!

2012. okt. 8. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább pajzsmirigy alulműködés.
2012. okt. 8. 18:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Teljesen normális az alaphőm, 36,5.
2012. okt. 8. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
hát a hajhullás meg a barnázás elég sansszosá teszi. De ha az akkor legalább lehet kezelni.
2012. okt. 8. 21:33
 8/9 A kérdező kommentje:
És amit elfelejtettem, hogy teli vagyok kiütésszerű pattanásokkal, amik a homlokomon, a nyakamon és a vállaimon jelentek meg.
2012. okt. 9. 04:24
 9/9 anonim ***** válasza:
ez is gyakran jár együtt a pcos-el.
2012. okt. 9. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!