Nagy bajom lehet ha ennyi idő után nem jött össze?
akkor én is szerencsésnek mondhatom magam, 3hónapja hagytam én is abba a gyógyszer szedését, nem konkrétan gyereket szerettünk volna, de nem bántuk volna ha ugy alakul.most 6hetes terhes vagyok. ne akard görcsösen sokat ronthat a helyzeten.
mielőbbi baba várást:))
Nagy mértékben függ attól is, hogy mennyi idősek vagytok. Ha már 30 felett, akkor menj orvoshoz, és füllents, h. már majdnem egy éve próbálkoztok és nekiáll kivizsgálni. De mindenek előtt a férfit vizsgálják és ezt nőgyógyász nélkül is megoldható (és olcsóbb). Annyiból áll, h. kértek egy időpontot az andrológiára és egy beutalót a háziorvostól. Ott a párod produkál mintát, amit mindenféle szempontból letesztelnek, és ezzel az eredménnyel menj a nőgyógyászhoz. Ott már kiderül, h. nála van-e probléma, ha nincs, akkor jössz te.
Mi is itt tartunk, 6 havi próba után.
Sok sikert!
huszonévesek vagyunk (22;25).
Köszi mindenkitől a biztatást! És most nekiállunk asszem a kivizsgálásoknak! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!