Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
augusztus 31,-én volt menzim,de mivel nem rendszeresek a ciklusaim,voltam dokinál,minden rendben van,picivel több volt a prolactinom,2hétig szedtem rá gyógyszert(korábban is használtam,és segitett-pár hónapon keresztül 22 naposak voltak a ciklusok:) )Szeptember 29től naponta,max 2naponta együtt vagyunk,szeretnénk babát(de külföldön dolgozik,ezért irtam a dátumot pontosan)Viszont szept28-okt2körül meg kellett volna jönnie,de azóta sincs semmi,már 8. lesz holnap.Menstruáció előtt mindig görcsölök,derekam fáj,és 3napig hisztis vagyok.De most semmi, csak itt-ott szurkálást érzek az alhasamban,és 2x-3x éjjel hányingert éreztem,illetve ébredés után is2 nap nagyon fel volt a hasam puffadva.Szerintetek?Valakinek tapasztalat?Érdekel mindenki véleménye :)
2012. okt. 8. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A jelek terhességre utalnak,egyértelmü:)Tesztet csináltál már?:)
2012. okt. 8. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet, abból kiderül. Nagyon drukkolok :)
2012. okt. 8. 10:05
 3/6 A kérdező kommentje:
jajjj de jó ezt olvasni :) Viszont 1.próbálkozásunk 9 napja volt kb,és azt teszt még nem mutatja ki,hisz pár nap-beágyazódás,stb,tegnap reggeli teszt negativ volt :(
2012. okt. 8. 10:10
 4/6 anonim válasza:
szurkolok nagyon! terhességre utal az egész, ugyan így volt velünk is párommal, én most 2 hónapos terhes vagyok, és 14-16 napra rá csináltam a tesztet! ne ijedj meg ha az első negatív, csinálj még egyet, ha az pozitív (lehet, hogy cista miatt maradt ki a havid, vagy hormon zavar lépett fel) AKKOR, a legjobb lenne ha ellátogatnál egy nődokihoz a 2. két környékén, ő biztosra megtudja mondani mi a szitu.! 21/Nő
2012. okt. 9. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Dokinál voltam,előző hetekben kivizsgált mindent,mondjuk mióta ezt a kérdést kiirtam,nem érzek semmit,a menzim pedig azota is késik,Neked gratulálok,csodásan érezheted magad,irigyellek.Remélem pár nap mulva én is két csikocskát láthatok :)))20/N
2012. okt. 9. 16:56
 6/6 anonim válasza:
(:utolsó hozzászóló:)igen, eszméletlen jó érzés.:) főleg, hogy mikor elmondtam a Kedves apukának, meg is kérte a kezem.:)te emiatt ne aggódj, ha most nem jön össze, ki tudja talán máskor sikerülni fog! ne add fel soha, az a legfontosabb!:) szurkolok nagyon.;) ha van valami hír, megírhatnád ide is.:)
2012. okt. 11. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!