Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi törtent a görbemmel?...

Mi törtent a görbemmel? Megnezne aki tapasztalt ezen a teren?

Figyelt kérdés
Ovu utan leesik, ez nem jo jel ugye? Meg agyban maradtam es aztan a höm egy ora mulva mar 36.8 lett, de az mar nem ervenyes ugye?
2012. okt. 8. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Egyébként az ovu teszt ELŐRE jelzi az ovut, így vszínűleg ma volt, és holnap fog felfelé menni a hőd.
2012. okt. 8. 18:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ. az a problémám, hogy semmit nem aludtam az utóbbi napokban, vagy csak pár órát. én úgy tudom, hogy 6 óra alvás után megy le a hő az alaphőre, tehát minimum ennyit aludni kéne. ovulációm már biztos volt, mert az első lányomnál úgy estem teherbe, hogy a pozi ovuteszt előtt volt 3 nappal sex és máskor nem... én már a hőmben nem bízok, mert tényleg össze-vissza mértem az utolsó napokban...
2012. okt. 8. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:
A kisfiam miatt én sem tudom mérni, illetve mérhetném, de sok értelme nem lenne az éjszakai ébredések miatt. Marad az ovuteszt.
2012. okt. 9. 07:44
 14/14 A kérdező kommentje:

[link]

sziasztok! a mai reggel behúzta az ovunapomat :-) ezek szerint akkor volt ovum valóban, de éreztem is ám, és remélem jókor voltunk együtt. akik voltak olyan kedvesek és követték a kérdésemet, megnéznétek most a görbémet? olyan jól esne egy kis biztatás... :-)

2012. okt. 9. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!